2777
2789
عنوان

زادروز خواهروبرادر اردیبهشتی تویه روز +عکس باپوشش محلی بلوچی

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 34 پست
ای جان بچه های منم فاصلشون دوسال وچهل روز میشه خیلی سخته نه؟؟؟

فاصله بچه من 22ماه هست بزرگه الان23ماهس گوچیگه20روزه بزرگه خیلی اذیتم میکنه خودشم خیلی اذیت میشه

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
خدا حفظ کنه بچه هات و خونوادتو 😍😍

ممنون مهربون 😍

همچنین عزیرای شمارو خدا حفظ کنه 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصله بچه من 22ماه هست بزرگه الان23ماهس گوچیگه20روزه بزرگه خیلی اذیتم میکنه خودشم خیلی اذیت میشه

ممنونم انشالله خدا به ماها یه صبر ویژ بده بچه هامونم آروم باشن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
وای عزیزم خدا حفظشون کنه الهی😍😍 من عاشق بلوچ و لباساشونم😍میشه یه کم راجع به شهر و آداب و رسومتون ...

ممنون عزیزم 

همچنین خدا عزیزای شمارو نگه داره😍

ان شاءالله چشم عزیزمـ توضیح  میدم فعلا بچه ها بخوابن 😀

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

آره خداروشکردخترم خیلی ارومه 

خوب خدا روشکر التماس دعا دختر منم انشالله هفته دیگه به دنیا میاد 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
آخی عزیزم انشاءالله همیشه سلامت باشن😍😍😄😄

ممنون مهربان بانو🌷

عزیزم خدا حفظ شون کنه برات. من عاشقتم نمیدونم چرا😙😚 شاید چون حس  مثبتی و روح زیبای زندگی تو ...

ممنون مهربونم همچنین خدا عزیزای شمارو براتون ـنگه داره 

نظر لطفتونه مهربون دل به دل راه داره💖💞

مگه فاصله سنیشون ۱۳ماه نیس بایدمینوشتی سال ۹۴ و۹۵ درسته یامن اشتباه میکنم

نه عزیز فاصلشون دقیق دوساله 

روزی که تولد دوسالگی پسرم بود دخترم دنیا اومد 

ای جان بچه های منم فاصلشون دوسال وچهل روز میشه خیلی سخته نه؟؟؟

کنار سختیاش 

بهترین حسنش اینه که باهم بزرگ میشن وهمبازیای خیییلی خوبی میشن 

من الان پسر بزرگترم اصن نباشه این دوتا وروجک اصن حس نمیکنن اما یه لحظه یکیشون نباشه اون یکی همش سراغشو میگیره یا مثلا خواب باشه هی میگه مامان بیدارش کنم یعنی خیلی با هم جورن البته دعواهم کم ندارنا😂

واینکه کوچیکتر بودن از هررر چیزی چه دخترونه وچه پسرونه باید دوتا میگرفتیم 😂😂

کنار سختیاش  بهترین حسنش اینه که باهم بزرگ میشن وهمبازیای خیییلی خوبی میشن  من الان پسر ...

خوب خدا روشکر انشالله خدا بچه هاتونو حفظ کنه ممنونم

خوب خدا روشکر انشالله خدا بچه هاتونو حفظ کنه ممنونم

ممنون 

همچنین فندقای شمارو خدا حفظ کنه😍