2777
2789

یه خانوم انگلیسی هس به نام جوفراست که راهنمای خانواده هس و کلی کلیپ درمورد تربیت کودکان داره ینی عاااااااااااالیه بخدا عااااالی به صورت سخنرانی نیستش ها کاملا به صورت عملی حرفایی که میگه رو می‌ره توخانواده های مختلف و روی بچه های مختلف آزمایش می‌کنه نتیجه ش روهم نشون میده خیلی جالبه  زود برین تو نت بزنین:جوفراست راهنمای خانواده کلیپ هاشو میاره چندفصل هستش باقسمت های زیاد مطمئنم خیلی کمکتون میکنه هرکی نبینه از دستش رفته😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا من و تو میدیدم. یکی از روشهاش این بود به گریه بچه توجه نمیکرد.  مشکل اینجاس تو خونه های آپ ...

آره دقیقا این قسمتشو دیدم می‌دونی آدم باید یه چن روز جیغ و گریه هاش رو تحمل کنه تابرای همیشه از سرش بیفته

آره دقیقا این قسمتشو دیدم می‌دونی آدم باید یه چن روز جیغ و گریه هاش رو تحمل کنه تابرای همیشه از سرش ...

آدم خودش نهایتا بتونه.  همسایه رو چی. یا شوهر عمرا بذار.... یه قسمتی که میخواست تخت پسره رو جدا کنه....

تاپیکت خیلی باحال بود😂

کم مونده ۴تا فوشم اضافه کنی بهش 😂😂😂واقعا خدا به مادر همچین بچه هایی صبر بده

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸