2777
2789
عنوان

امیدباران

69 بازدید | 5 پست

@امیدباران .عزیزم کلی تاپپ کردم بعد دیدم تاپیک رو قفل کردی .امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم 

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

سلام خیلی خیلی ممنونم بزرگوار. خیلی شرمنده ام دیدم بحث رو به طلسم و بدبختی کشاندن مجبور شدم قفل کنم خیلی ممنونم که برام فرستادی خدا خیرتون بده واقعا خوب درک کردین دقیقا اینجوریه من برای تقویت باورم سرچ میکنم تو نی نی سایت و اون دعا و توسلی که مد نظرم هست جستجو میکنم و حاجت روایی هاشونو ازش عکس می گیرم و عوارضی هم داره چند نفر نوشتن این همه دعا خوندیم حاجت نگرفتیم و سعی میکنم از ذهنم پاک کنم دیروز تو گروه مذهبی خواستم درد و دلی سبک کنم یه خانم گفت من مشاورم رفتم حاجتمند رو گفتم و گفتم براش توسل میکنم که کمی منو نگران کرد . خیلی ممنونم که توضیح دادی امیدوارم کردی خیلی وقت بود رو ذهنم کار کرده بودم و امیدوار شده بودم حتما برای تقویت باورم به صحبت شما که عکس گرفتم ازش نگاه میکنم انشالله هر آرزویی داری هر حاجتی داری خدا عالی ترین و درجه یک رو بهت بده . به حق ماه رمضان به حق امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خیلی خیلی ممنونم بزرگوار. خیلی شرمنده ام دیدم بحث رو به طلسم و بدبختی کشاندن مجبور شدم قفل کنم ...

همچنین تو عزیزدلم 

انشالله که در همه مراحل زندگیت موفق باشی 

فقط سعی کن زیاد باکسی وارد بحث نشی که ناامیدت کنن 

دقیقا حست رو درک میکنم 

توی این چجور واقع راز داری خیلی بهت کمک میکنه 

سعی کن هرخواسته ای داری هر حاجتی داری بین خودت و خدای خودت باشه 

مطمئن باش خدا بهترینشو بهت میده 

راستی شکرگزاری ازخدا یادت نره خیلی تاثیرات خوبی داره 💙

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
همچنین تو عزیزدلم  انشالله که در همه مراحل زندگیت موفق باشی  فقط سعی کن زیاد باکسی وارد ...

خیلی ممنونم عزیزم آره واقعا رازداری حالم رو بهتر کرده بود به یقین می رسیدم انشالله دیگه رازدار می مونم خیلی ممنونم . 

یک سوالی از خدمتتون داشتم می خواستم بپرسم چطوری بدون درخواست دوستی تونستین پیامتون رو ارسال کنید من می خواستم برای یک بنده خدایی برای حل مشکلش یه روش توسل بگم ولی خیلی نوشتم نتونستم ارسال کنم مجبور شدم حذف کنم و اول درخواست دوستی بدم منظورم همین روش صدا زدن در تایپک خود اگر این موضوع رو هم راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم. خدا خیرتون بده 

خواهش میکنم عزیزدلم 

عزیزم من پستم رو نوشتم خواستم ارسال کنم دیدم گفته تاپیک قفل شده 

متنی رو که نوشتم نیومدم پاکش کنم اومدم ازش اسکرین گرفتم 

بعد یه تاپیک جداگونه زدم شماروهم صدا زدم 

عکس متن رو گذاشتم که بتونی ببینی عزیزم 💙