سوال منم هست کاش یکی قشنگ راهنمایی کنه قراره بعد از زایمان عمل کنم میترسم اطرافیان بیشتر به ترسم دامن میزنن شنیدم همش احساس ضعف و بیحالی داری و کلا تغذیه ات فرق میکنه و هزینت میره بالا تا آخر عمر نمیدونم راسته یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من میخواستم انجام بدم کلیه هام به مشکل خورد دیگه انجام ندادن به نظر من خیلی عمل خوبی هست حداقل سلامتی خواهی داشت من خیلی لاغر شدم براثر بیماری ولی اگه میتونستم ۱۰۰درصد جراحی میکردم دیدم که چقدر ادم ها عوض میشن
سوال منم هست کاش یکی قشنگ راهنمایی کنه قراره بعد از زایمان عمل کنم میترسم اطرافیان بیشتر به ترسم دام ...
وای دقیقا اصلا هرچقدر میپرسم هیچکس جواب قطعی و درست نمیده من میخوام اگه بشه قبل بارداری عمل کنم ولی میگن ۲سال باید صبر کنم موندم حالا اصلا هیچی هم نمیدونم از این عمل حتی ی دکتر خوبم سراغ ندارم
لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...
۱۰ کیلو اصافه دارم ۱۰ کیلویی که خیلی رومخمه و هیچ جوری کم نمیشه
عزیزم ده کیلو که چیزی نیس راحت میتونی کم کنی به خاطر این مقدار ارزش نداره بری زیر تیغ جراحی و عوارضش ما ها دیگه با رژیم و ورزش نشده و تحمل این وزن سخته برامون که عوارض و به جون میخریم