2777
2789
عنوان

خانومایی که خوب مشورت میدن بیان

258 بازدید | 38 پست

برای خواهرشوهر خواستگار اومده پسره  قیافش خوبه قدش 180 ازنظر اخلاق عالیه 23 سالشه خانوادش یکی از اشناهامون هستن اونقدر اخلاقشو ن خوبه که رودست ندارن مثلااخلاق مادر پسره اونقدر خوبه که شیش ماه بری خونش بخوری بپاشی دست به سیاه وسفیدنزنی جز مهمون نوازی وخوشرویی چیزی ازش نمی بینی پدر پسرم اخلاقش خوبه خواهر پسرم زن داییم اونم اخلاقش بیسته شغل پسره آزاده  ازنظر وضع مالی معمولین پسره خیلی دوست داره خواهرشومو وقتی جواب رد داد اشک مادر پسره دراومد بس ک خواهرشمو دوس داره خواهر شوهرم یبار طلاق گرفته دوسال خونه خودش بوده پسره هنوز ازدواج نکرده ولی خب خواهرشوهر شاغله، خونه داره از خودش، جهازش کامله ماشینم میخواد بخره  خواهرشوهرم 22 سالشه پسره هنوز منتظره چیکار کنه بنظرتون؟؟ پسره خونه و ماشین نداره،درآمد انچانیم نداره بجاش قیافه و اخلاق داره اهل مواد و دختر بازی اینام نیس پاکه پاکه هنوز 23 سالشه اگه بخواد میتونه خونه و ماشین و بدست بیاره... در ادامه از خاستگارای دیگشم میگم 

خدایاشکرت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خیلی تفاوت دارن باهم

سن پسره خیلی کمه

من بودم جواب رد میدادم

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

الان یه عده خانم که از فراوانی خواستگار کلافه شدن میگن کیس خوبی نیست😅😅

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه خواستگار دیگم براش اومده مرده 36 سالشه اخلاقش مثل چوب خشگه اون خونه داره میخواد رستوران بزنه ولی اخلاقش چون نمیشناسم نمیدونم ولی همون دیداراول خیلی بی روح و کم حرف بود اونم منتظر جوابه یه هفت هشتام خواهر داره فکر کنم 😂

خدایاشکرت ❤
بعضی وقتا خانم یه تکیه گاه میخواد  نه وبال گردن راستی خواهر شوهر چه شغلی دارن که ۲۲ سالگی ...

خونه پدرشوهرم زده بنامش تویه شرکت کار میکنه از روی کارش ماشینم میخواد بخره

خدایاشکرت ❤