هر قسمت از علوم غریبه کارایی مختلف داره مثلا کیمیا علمی است که قوای مواد معدنی رو به یکدیگر تبدیل میکند که سخت ترین قسمت همین قسمته ویا لیمیا علم طلسمات و یا هیمیا علم ستارگان و تسخیرات
دونستن این علم و به کارگیریش چه سودی داره؟؟!! جز یه سختی دادن بیهوده به خودت چیزی عایدت نمیشه...
مثل مدرسه رفتن میمونه دوازده سال رفتی دیپلم گرفتی اگه ادامه ندی عمرت رو هدر دادی چون خوندن و نوشتن رو تو دوسال اول یادم رفتی ولی اگه رفتی دانشگاه با سه چهارسال همه اون دوازده سال معنا پیدا میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربون همتون آخه مگه من گفتم کلاس تدریس علوم غریبه بار کردم و فلان مبلغم باید شهریه بدین که همش شده من نمیخوام اون یکی بیشتره این یکی بهتره و این حرفا دورتون بگردم من گفتم اگه کسی چیزی بلده به ما هم یکم یاد بده حالا من بگم اشتباه کردم راحت میشین بخدا موندم مطالب رو با کجاتون میفهمین خوبه بعد همش شکایت میکنید شوهرم نمیذاره بدم بیرون حق دارن میترسن همسرانشون تنها بدن بیرون ماشین زیرشون کنه پس دستشون رو تو خیابون ول نکنید والسلام