واقعا فکر میکنید چقدر در مورد قدرت قرآن و کارهایی که از این موهبت الهی بر میاد آگاهی داریم یه مثال میزنم شما وقتی یه دستگاهی مانند ماشین لباسشویی میخرید خوب البته که همه بلد هستین باهاش کار کنید ولی اگه میخواهید بهترین نتیجه رو با حداقل مصرف انرژی ازش بگیرید باید دفترچه راهنمای همراهش رو مطالعه کنید خیلی از ایرادات رو هم میتوانید از روی همین دفترچه رفع کنید خوب انسان که سازنده ای یگانه دارد بدون توجه به رهنمودهای خداوند سازنده بدنیا میآید زندگی میکند و میمیرد ولی اگر به کتاب چه راهنمای اون که همون کلام الله است مراجعه کنیم بخوبی تمامی اجزا و کارایی های اونو بهتر میفهمیم و اینکه چه کارهای به اون آسیب میزنه و برای فعال کردن اپشنهای اون باید چیکار کرد ولی متاسفانه همه ما به روخوانی قرآن بسنده میکنیم که تاثیر حداقلی دارد
باشه عزیزم هرجور راحتی من گفتم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه یاد بگیریم اما همیشه یه کسانی برای اینکه نمیخوان از بالا به پایین نگاه کردن رو کنار بذارن وقتی در موردی آگاهی ندارن اصل اون چیز رو زیر سوال میبرن یادت باشه دقیقا اون چیزی که پیش خداوند ملاک برتری میشه همین تشخیص خوب و بد ،خیروشر،راه از بیراه،هست البته با توکل بخدا
کتابهای توی نت بدرد نمیخوره همش چرت و پرت و نا قصه باور کن منم دنبال نسخه های درستش میگردم چون تو کتابفروشی ها هم یه سری نسخه های کپی بدرد نخور و ناقصه
مطمن باش همینطوره هرچند ما سوادمون اندازه شما نیست و از قرآن برای جدل و رو کن کنی استفاده نمیکنیم مثل اونایی که برای هرچیزی هزار تا قسم و آیه میارن عزیزم به همین هایی که نوشتی فکر کنی میفهمی چی میگم یادمون باشه قضاوت کردن در مورد دیگران فقط مختص خداوند عزوجل است و بس مع الهذا قصدم ناراحت کردن و جدل نبود اگر نفس بهم چیره شد ببخشید حلالم کن
مطمن باش همینطوره هرچند ما سوادمون اندازه شما نیست و از قرآن برای جدل و رو کن کنی استفاده نمیکنیم م ...
من همیشه از موقعی که خودمو شناختم از این مسایل خوشم میومد و دوست داشتم که کشف کنم این جور چیزارو تا به خدا برسم اما الان اینقدر درگیر مسایل روزمره و زندگی و بچه و شوهر و پول شدم که از همه چیز عقب افتادم کلی روح نااروممو احساس میکنم که به چیزی که میخواد نرسیده کاش بتونم به ارزوم برسم و از این روزمرگی نجات پیدا کنم راه حلی ندارین شما
من همیشه از موقعی که خودمو شناختم از این مسایل خوشم میومد و دوست داشتم که کشف کنم این جور چیزارو تا ...
بخدا اینجوری نیست که مثلا من فرشته مهربون باشم با چوب جادویی بزنم فلان اتفاق بی افته اگه دوست دارین باید دنبالش وقت بگذارید تلاش و ممارست میخواد باور کن منم زیاد بلد نیستم ولی میدونم اگه علاقه باشه و پشتکار نتایج باور نکردنی داره