2777
2789

دوستان میخوام تا وضع بازار از اینی که هست بدتر نشده لباسشویی و ظرفشویی بگیرم😑😐😥

اگه مدلی دارین که راضی هستین بگین لطفا

فروشنده میگه سر از بالا حتی پتو دو نفره هم میتونی بندازی و لازم نیست کمرت رو خم کنی. 

نمیدونم چیکار کنم🙄

اگه کسی داره راضی هست بگه... ممنون

خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘

مادر شوهر من در از بالا داره خوبه و درش پلاستیکیه

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر من در از بالا داره خوبه و درش پلاستیکیه

مرسی از نظرت عزیزم... حتی میگه هر اندازه لباس بندازی خودش با توجه به سنسوری که داره آب پر میکنه. 

من 6 کیلویی دارم همینم خیلی وقتا پر نمیشه. 9 و 14 کیلو ب چ دردت میخوره  چند هفته باید لباس چرک نگه داری تو خونه تا بتونی با برنامه 1/2 بشوری یا اینکه قید صرفه جویی رو بزنی. سالی دوبار پتو میشوری میدی خشک شویی دیگه. ب نظدم همونو6 یا نهایتا 8 کافیه واس مصرف خانگی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من 6 کیلویی دارم همینم خیلی وقتا پر نمیشه. 9 و 14 کیلو ب چ دردت میخوره  چند هفته باید لباس چرک ...

مرسی از گفتن تجربت عزیزم.... فروشنده میگه حتی لباس کم هم میتونی بندازی آب به همون اندازه لباس پر میکنه🙄

من 6 کیلویی دارم همینم خیلی وقتا پر نمیشه. 9 و 14 کیلو ب چ دردت میخوره  چند هفته باید لباس چرک ...

وای خوشبحالت من شوهرم همش از ماشین استفاده میکنه ۲ تا لباسم داشته باشه میندازه تو ماشین میگم وایسا پنجشنبه جمعه ها بشوریم که زیاد باشه گوش نمیکنه مصرف مایع و پودر ماشین تو خونه ما اندازه یه خانواده ۱۰ نفره هست

خوب ببین کدومش به کار خودت میاد پتو انداختن شنیدم میگن خوب نیست حتی اگه لباسشویی توان شستنشو داشته ب ...

من در از جلو بهتر دوست دارم ولی حداقل 3 تومن فرق قیمت داره

وای خوشبحالت من شوهرم همش از ماشین استفاده میکنه ۲ تا لباسم داشته باشه میندازه تو ماشین میگم وایسا پ ...

آخی😐

وای خوشبحالت من شوهرم همش از ماشین استفاده میکنه ۲ تا لباسم داشته باشه میندازه تو ماشین میگم وایسا پ ...

من به خاطر بچه مجبورم تندتند لباس کثیف میکنه روزی دودست رو حتما کثیف میکنه دوبار در هفته حتما روشن میکنم اونم با چندتا تیکه لباس

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من به خاطر بچه مجبورم تندتند لباس کثیف میکنه روزی دودست رو حتما کثیف میکنه دوبار در هفته حتما روشن م ...

منم بچه دارم واسش لباسشویی جدا خریدیم چون میگفتن لباساتونو باهم نشورید بچه فرق داره شماهم اینکارو بکن

واقعا یعنی در از جلو گرونتره؟

آره در از جلو گرونتره ولی در از بالا هم مارک های خوب مثل ال جی و سامسونگ هم ارزون نیست