2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 37 پست
سیم کارتو بشکن وهیچوقت بهش نگو بخدا خیلی بدمیشه

یکی از خانوما میگه اگ نگی ت بودی فکرش درگیر میشه کی بوده ناخوداگاه فکرش میره پیش دوست دختر قبلیش

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋
اگ بگم شوخی کردم چی من اصلا نگفتم کیم فقط گفتم خوبیو اینا اصلا معرفی نکردم یا اسم الکی بگم

نمیدونم.روحیه همسرتو خودت بهتر میشناسی.بعد یه وقت نگه یا فکر نکنه که واسه شوخی خیلی کارای دیگه هم میکنی!

لطفا دیگه اینکارو تکرار نکن.واسه ارامشت میگم

من همین یه دونه ام!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من دو صفحه از صحبت خاتون رو خوندم .همسرت فهمیده سرکاریه ولی نمی دونه کیه ..تو هم ول کن قضیه رو . ...

اره اینم هست همش همون دو صفحه بود عزیزم دیگ جوابمو نداد

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋

تاپیکتو که خوندم حس کردم خیلي سنت کمه و بیوتو که دیدم ، ديدم واقعا هست

دركل ایسگا کردنه بقیه کاره درستي نیست و بعضي جاها مثه الان براي خودتون دردسر میشه وقتي باردارین و تیکرم زدین باید دنبال آرامش باشین نه اینکارا

بنظرم بهش نگو و بیشتر از قبل بهش عشق بورز ولي اگه خودش اومد ازت پرسید با خنده و بي هیچ گارد گرفتني قضیه رو بهش بگو و بگو که بي قصدو از رویه بیکاري بود همین.

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

یکی اینجوری بهت پیام بده ذهن خودت تا چند روز درگیر نمیشه که کی بوده؟ هر کسی باشه ذهنش درگیر میشه تا بدونه کی بوده. الان تو ذهنش میگه خاطرخواه دارم. 

ولی این ک بگی یا نه ببین شوهرت چه جوریه و چ عکس العملی نشون میده. من با توجه ب شناخت شوهرم بهش میگفتم. شایدم باعث بشه ک هر وقت کسی مزاحم شد ی درصد فک کنه تویی و کلا جواب نده. 

خب یکم دیگه همینجوری ناشناس پیام بده بعد کم کم نشونه های خودتو بگو بزن فاز خنده بگو شوخی کردم باهات ...

بهترین راه حله ب نظر من👊❤

یکی اینجوری بهت پیام بده ذهن خودت تا چند روز درگیر نمیشه که کی بوده؟ هر کسی باشه ذهنش درگیر میشه تا ...

اره با شوخی با همون خط انقدر ادامه میدم مثلا میگم فک کن بیست سوالیه حدس بزن ببین کیه

تاپیکتو که خوندم حس کردم خیلي سنت کمه و بیوتو که دیدم ، ديدم واقعا هست دركل ایسگا کردنه بقیه کاره د ...

ن الان با همون خطم فاز شوخی برمیدارم میگم بیست سوالیه حدس بزن کیم و انقدر ادامه میدم تا خودش بگه کیم من بهش خودمو معرفی نکردم تو چتا