2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 37 پست
ببین برو حقیقت رو بگو  خودتو خلاص کن  بعدشم بگو یه شوخی بوده و تموم

ممنون عزیزم اون ماجرا حل شد

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋
اخی معاینه رفتی؟ اولیه؟

اره گفت دهانه رحمت هنوز بستست تاریخ زایمان ۹ خرداده

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم نگو مردا دوس ندارن زنشون اینجوری امتحانشون کنن بخوای ادامه بدی بعد معرفی کنی خودتو بدتر میشه  کارت بچه گانه بود عزیزم سیمکارتتو بشکن اینکه میگن ذهن شوهرت میره طرف دوس دختر قبلیش شاید همون لحظه ذهنش بره ولی ببینه خبری نیست از پیام و‌مزاحمت بیخیال میشه مطمعن باش و اینکه به جا امتحان کردن اینقد بهش محبت کن که ذهنش طرف کسی دیگه نره 💋

هیچی...برو سیمکارت بسوزون😄بعدش برو بزن زیر گوشش بگو اون پیاما چیه تو گوشیت

بعد قهر کن بعدم جداشو اینطوری عذاب وجدان میدی بهش

کلا هر راهی بری به جدایی میخوره 😄😄😄

اخه ادم عاقل یه نصیحت دوستانه،قبل از هرکاری فکر کن قبل و هین و بعدشو ببین

چرا زندگیو شوخی میگیرین مگه خاله بازیه

چجوری حل شد چکار کردی 

بهش مشخصات خودمو دادم گفتم حدس زدی کیم کلا زدم تو فاز شوخی اونم شناخت دیگ چیزی نگفت