2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم یا نه؟؟

865 بازدید | 37 پست

بچه ها من یک بچگی کردم امروز رفتم سیم کارت گرفتم سر ب سر همه گزاشتم گفتم بزا شوهرمم امتحان کنم تاپیک قبلیمو ببینین متوجه میشین ولی بیشتر خانمای نی نی سایت گفتن با این کار باعث شدی به خیانت فکر کنه الان خیلیییی پشیمونم ب نظرتون چیکار کنم بهش نگم من بودم سیم کارتمو بشکنم یا برم بهش بگم ک میخواستم شوخی کنم باهات 

خیلی بچگی کردم😭

اسکرین شاتا تاپیک قبلیم هس یکم چت کردیم دیگه جوابمو نداد اگه خواستین ببینین صفحه دو هست 

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بنظرم چون تو گفتی دوس دختر داشته بدتز فکرشو بردی سمت اون.

ینی بگم کار من بوده؟؟؟دوست ندارم راجبم فکر بد کنه😔خیلی پشیموونم کاش قبلش مشورت میکردم باهاتون

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋
ینی بگم کار من بوده؟؟؟دوست ندارم راجبم فکر بد کنه😔خیلی پشیموونم کاش قبلش مشورت میکردم باهاتون

بگو داشتم سربسرت میذاشتم همیطوری برا بابام و بقبه دادم به تو هم دادم اما اگه میدونی خیلی بهش برمیخوره بدتز میشه نگو به رو خودت نیاز

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بنظرم نگو.اگه بگی ممکنه دعوا بشه و بگه بمن بی اعتماد بودی و...واینکه جوابتو داده پیش خودش فکرایی بکن ...

اگ بگم شوخی کردم چی من اصلا نگفتم کیم فقط گفتم خوبیو اینا اصلا معرفی نکردم یا اسم الکی بگم

بگو داشتم سربسرت میذاشتم همیطوری برا بابام و بقبه دادم به تو هم دادم اما اگه میدونی خیلی بهش برمیخور ...

اره میگم سر ب سر همه گزاشتم گفتم یکم تورم اذیت کنم خستگیت در بره  پیامایی ک واس بقیه فرستادمم نشونش میدم فک نکنم ناراحت بشه اینجوری خوبه؟؟

اسی من دو صفحه از صحبت خاتون رو خوندم .همسرت فهمیده سرکاریه ولی نمی دونه کیه ..تو هم ول کن قضیه رو .ولی به خاطر کار نادرستی ک کردی یه همسرت محبت بیشتر کن بگذار بپره از سرش .اصلا هم بهش نگو ،چون یک درصد ممکنه ازت دلخور بشه و فکر بد بکنه .تازه طلبکار هم بشه .

اره میگم سر ب سر همه گزاشتم گفتم یکم تورم اذیت کنم خستگیت در بره  پیامایی ک واس بقیه فرستادمم ن ...

ازه اینم خوبه ولی باز خودت بهتر میشناسیش اگه دیدب دردسره نگو شاید اونم هیچی نگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم