2777
2789
عنوان

سرکتاب باز کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 41 پست
شمارش میدی بهم .

سحر این خانومه با عرض  معذرت خیلی گرون میگیره میخوایی؟

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چطور مگه؟ گوشیشو همیشه چک میکنم چیزی ندیدم فقط واتس اپ و تلگرام داره

خواهرم شوهرش خیلی مهربون وآدم خوبی بود زندگی خوبی داشتن اخلاق شوهرش بدشده بود بهانه گیر فهمید بایکی در ارتباطه (ضبط صدای پنهان و پرینت تماس مخفی کرد)ریخت رو گوشی شوهرش مچش گرفت

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
انجام بده بعدشمارش به ما بده چشم زخم زبادشده

اره واقعا مردم هرچی داراتر میشن چشمشون بدتر میشه 

البته خدایا توبه شما که مارو نمیشناسید که دارم میگم برادرشوهرم ۴ماه عقد کرده زنش خیلی سختی کشیده شوهر سابقش معتاد بوده خیلی بدبختی کشیده از وقتی اینا عقد کردن ما اینطور شدیم به اون یکم بدبینم ولی به هیچکس نگفتم

اره واقعا مردم هرچی داراتر میشن چشمشون بدتر میشه  البته خدایا توبه شما که مارو نمیشناسید که دا ...

اعتقاد نداشته باشی حتی یکی هم براتون سحرکرده باشه اثرنمیکنه آیه 81یونس رو41مرتبه بخون رواب فوت کن هیچ سحری اثرنمیکنه اول آیه(فلما القو قال ...)هست

این برنامه ها چطورین؟چطور میشه انجام داد؟

توگوگل پلی سرچ کن ضبط صدای پنهان پرینت تماس هم سرچ کن نصب کن بعد بالای منو سه نقطه هست برنامه رومخفی کن نمیفهمه خودش 

چقد میگیره

بستگی به کارت داره عزیزم 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
اب رو چکار کنم؟

هردوتایی بخورید خواستی جدا برای خودت بخون بخور برای اوهم جدا 

ذکریاشکورهم41مرتبه بخون فوت کن رو اب بخورید مشکلات حل میشه خودم خیلی جواب گرفتم