بچه ها ما آذر رفتیم شهرستان خونه مادرشوهرم.گفتیم بهمن هم میریم که دیگه کرونا اومد و ما که ماه به ماه حتی گاهی بیشتر میرفتبم سر میزدیم بهشون الان شده ۵ تا ۶ ماه که نرفتیم.شوهرم تک پسره و فوق العاده احساساتی.شوهرم ازینور میگه دیگه طاقت ندارم بریم خونشون مادرشوهرمم ازونور زنگ میزنه و بغض میکنه که نوه م رو دلم میخواد و......نمیدونم چکار کنم😫😫😭😭😭میترسم بریم خواهر شوهرام خیلی مراعات نکردن این چند ماه اصلا.بچمم که ۵ سالشه و کوچیک
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
اگه هیچی نداره و خیلی واجبه خب دوساعت برو بیرون بخر زود بیا خونه ماسک و شیلد و دستکش هم بپوش&n ...
ااا آدریانا شما کاربریتون قطع شده بود نه؟؟؟گشتم نبودید
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
ما هم مثل شما عید فطر همسرم داره به زور می بره انگار کور و کر و لال نمی بینه کرونا هست حاصر بمیره ول ...
منم نمیدونم چکار کنم😫میگه کرونا حالا حالاها هست.مادر و پدرم سنی ازشون گذشته اگه اتفاقی براشون بیفته و من ندیده باشمشون چکار کنم با یه عمر حسرت.دیگه قبول کردم عید فطر بریم ولی دلم داره مثل سیر و سرکه میجوشه
اره منم حس می کنم دارم می رم استقبال عزراییل خخخ اصلا حس خوبی ندارم ولی چاره ای نیست بقیه اهل خونه ر ...
🤣🤣🤣وای دقیقا مثل شوهر و پسرِ من
دعا می کنم ایشالا سالم برین و بیاین همچنین ما گناه داریم به خدا
خدا کنه