2777
2789
عنوان

از برادرم فش میشنوم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر مادرته و پدرت ادب یادش ندادن گوساله😒 

زیاد به پرو پاش نپیچ بذار هر غلطی دوس داره بکنه 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

پسرا تو این سن همینن وحشی و پرخاشگر هرکی پسر داره همینو میگه اما فحش هاش طبیعی نیست جلوشو بگیر عادت کنه تو جمع هم پاس دهنشو میکشه همین ضبط صدا هم خوبه 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
هیشکی منو درک نمیکنه چرا جیع میزدم  بخدا اون فشو  هرکی بشنوه   جیغ میزنخ عصبی شدم &nb ...

گفتم که بزنش . اصلا به بابات هم بگی فکر نکنم برادرت دست از فحش برداره . بزنش 

لطفا برای اینکه دعام قبول بشه یه صلوات بفرستین
هیشکی منو درک نمیکنه چرا جیع میزدم  بخدا اون فشو  هرکی بشنوه   جیغ میزنخ عصبی شدم &nb ...

حق داری منم بودم همین کارو میکردم

کلا کاری به کارش نداشته باش تو این سن فرقی با گوساله ندارن

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞