سلام دوستان من چند هفته دیگه اگه خدا بخواد بچم به دنیا میاد میخواستم ببینم شیشه شیر بگیرم یا نه؟ نمیخوام شیشه شیر گرون بگیرم، همینطوری محض احتیاط میخوام تو ساک بچه باشه که اگه لازم شد دنبال شیشه نگردم. این مدلای ضد نفخ و شبیه سینه مادر و اینجور چیزا هستن. کدومشون بهتره؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من چون خودت شیر میدی شیشه زیاد لازمت نمیشه مگه واسه قنداغ و اب بهتره یه معمولیشو بگیری ولی پلاستیکی نباشه شیشه ای باشه که با جوشوندن تمیز بشه سَری شیشه شیر معمولیم تو همه داروخونه ها هست نیاز شد میشه عوض کرد
🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎 خدایاشکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
اونت مدل نچرال شبیه سینه مادره سرشیشه اضافه هم بخر نیاز میشه برا چندماه بعد
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بله منم دیدم اما نمیخوام شیر خشک بدم. اگر خودم شیر داشتم میخوام شیر خودمو بدم
عزیزم بعدن نیاز میشه یه چیز خوب بگیر شاید شیرخشک دادی اگرم ندی برا اب یا ابمیوه خوبه
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧