2777
2789

خب گایز یکم از سوتی هاتون بگین دلمون شاد شع مخصوصا تو این قرنطینه 

اول خودم میگم بعد شما🤣ولی نمیدونم اسمشو میشه سوتی گذاشت یا نه من یه پسر دایی دارم که از من بزرگتر و  خوشم نمیاد ازش کلا از همه پسرا خوشم نمیاد ولی از این بیشتر خلاصه اینا اومده بودن خونمون و وسایلشو گذاشته بود تو اتاق من😣منم حرصم گرفته بود نمیتونستم چیزی بگم بهش به خاطر مامانش بعد دوستم اومد خونمون رو تختم بودیم و وقتی میخوام تند حرف بزنم چشامو می‌بندم و جوری نشسته بودیم که دوستم رو به در بود و من پشت به در داشتم تند تند از این چلغوز میگفتم یه حرفایی زدم که واییی بعد وقتی تموم شد چشامو باز کردم دیدم دوستم مثل این شده🥶رومو اون ور کردم دیدم مامانشو و خود پسر داییم دارن میبینن

کلا من🤐🥵

اونا😑😤😠

دوستم💩

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

اوه اوه تا تو باشی پشت سر کسی دیگه حرف نزنی😬😅😂 من معمولا بیشتر سوتی هام تو حرف زدنه وقتی تند حرف میزنم😅 و وقتی با شوهرم میریم مهمونی و می خوام بدون اینکه کسی بی همه یه چیزی بهش بگم یا یه دیکشنری نشونش بدم😐🤦🏻‍♀️😂 مقلا یبار یه چیز خنده دار دم گوشم گفت ولی جو جدی بود منم داشتم سعی میکردم کسی نه همه دارم از خنده میترکم😬😬 هیچی دیگه تنها کسی که نفهمید خواجه حافظ بود😂 یعنی ها اومدم صدای خندم در نیاد انقدر حرکات عجیب غریب بدون اراده در آوردم که شوهرم برگ داشت برد تت حیاط گفت راحت بخند بابا مردی😂🤦🏻‍♀️

لطفا اکانت پاک شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه تا تو باشی پشت سر کسی دیگه حرف نزنی😬😅😂 من معمولا بیشتر سوتی هام تو حرف زدنه وقتی تند حرف ...

دستش درد نکنه سوهرم هم تو اون شرایط به جای اینکه کمک کنه بد تر همراهیم میکرد هی ادامه میداد🙄😅

لطفا اکانت پاک شود
اوه اوه تا تو باشی پشت سر کسی دیگه حرف نزنی😬😅😂 من معمولا بیشتر سوتی هام تو حرف زدنه وقتی تند حرف ...

وای این عالی بود معمولا اون حرکاتت که گفتی🤣🤣🤣😂

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.