این چه قانون جدیدیه که زایمان اول بیمه ها سزارین قبول نمیکنن؟؟
پس بیمه به چه دردی میخوره؟؟ 😲🤨
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨👩👧
یا قبل این بارداری دوتا سقط تو هفته پایین داشتی اینا خودش یه شرایطی ایجاد میکنه که تو کنسیون پ ...
چه جالب ولی شما واقعا این شرایطو داشتی
آدم الکی بگه خب مدارک میخوان
بعدم من دوساله تحت نظر همین دکترم نمیتونم دروغکی بگم بهش که😁
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨👩👧
شاید یکی اصلا ترس از زایمان داشته باشه به زور میگن باید طبیعی بیاری بیشعورا😢 فکر هزینه ها یه طرف، ...
اره بخدا از الان استرس دارم خلقم تنگه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
خوب نیتونس دکترتو عوض کنی عزیزم من دپ هفته مونده به زایمانم رفتم پیش دکتر جدیدم
ننننه دکترم محشره حیفه عوضش کنم
توکل به خدا ببینیم اون بالایی چی برامون رقم زده
چند هفته معلوم میشه که سزارینه یا طبیعی؟
و راه خل دوم دکترم سر این بچم تو بیمازستان یاس سپید میگه سزارین با بیمه و تکمیلی مجانی درمیاد
تکمیلی که عالیه خوش به حالت😬
من بچه اولمه
هفته ۳۰هستممم اول مرداد زایمانمه ولی سز زودتره دیگه هنوزسونو ننوشته ببینم وضعیتو وزن بچه چقدره
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
[QUOTE=137218496]ننننه دکترم محشره حیفه عوضش کنم توکل به خدا ببینیم اون بالایی چی برامون رقم زده چند ...
چقد دیر، کاش زودتر دکترم بگه خیالم راحت بشه
هفته ۳۰هستممم اول مرداد زایمانمه ولی سز زودتره دیگه هنوزسونو ننوشته ببینم وضعیتو وزن بچه چقدره
به سلامتی انشاالله عزیزم
من 12 مردادم
نه جانم خیلی هم خپشبحالم نیست دوماهه پول بیمه هامونو ندادن شوعرم رفت نامه بگیره واسه ان آی سی یو بهش ندادن شرکت گفتن پول بیمه رو ندادن بیمه هم نامه نمیده باید از جیب مبارک بدیم تخت nicu شبی سه و نیم یه ماهم که باشه خدای نکرده میشه حداقل صد تومن میشه خود خدا کمک کنه که حداقل تا سی و دو هفته دنیا نیاد وگرنه بد بخت میشیم
خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
فقط دعا کن بچت سالم بیاد بغلت اینا همش استرس بیخودیع به هدا من الان خاضرم تیکه تیکه بشم صد بار درد طبیعی بکشم ولی دخترم سالم و سر وقت دنیا بیاد اولویتت سلامتی خودتو نی نی باشه همیشع
خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام