2777
2789
عنوان

بارداری

253 بازدید | 37 پست

سلام دوستان عزیز من ۳ روز پریود شدم  و پاک شدم تا ۳ روز بعد دو روز لک قهوه ای دیدم پاک شدم بعد یه قطره خون دیدم دیگه قطع شد از اون موقع تا حالا بی حالم و سر گیجه و سردرد دارم کمرم درد میکنه احتمالش هس اون لانه گزینی باشه ...؟؟!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای منم دقیقا الآن همین حالو دارم و همین علائم رو 😭اصلا اشتها ندارم از ضعف حالت تهوع گرفتم بعدم من خونریزی نداشتم لکه بینی بود ویه ذره لخته همین،بخدا دارم دیوونه میشم 😕تازه بعد از ۲۰ روز عقب انداختن اینجوری شدم😥

بعله

اصلا حوصله هیچیو ندارم سر درد دارم بارداری قبلیم هم همینطور بودم اگه تامیکمو خونده باشی نی نیمو از  دست دادم ولی من روز ۴ پری رابطه داشتم و ماه پیش ال دی خوردم ممکنه با ال دی باردار شده باشم ...؟!!!

اصلا حوصله هیچیو ندارم سر درد دارم بارداری قبلیم هم همینطور بودم اگه تامیکمو خونده باشی نی نیمو از & ...

نمیدونم عزیزم شاید امکانش باشه

برو آز بده ک هیالت راحت بشه دبگ

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
منم 3 روز پری شدم و بعدش لک قهوه ای که لانه گزینی بود برای من...چون از اون روز حساب میکردن سن جنین و ...

ولی حالت تهوع داشتی من حالت تهوع ندارم فقط سردرد و سرگیجه دارم از روز تا حالا هر موقع پری میشدم ده روز طول میکشید تا پاک شم ....

ولی حالت تهوع داشتی من حالت تهوع ندارم فقط سردرد و سرگیجه دارم از روز تا حالا هر موقع پری میشدم ده ر ...

منم حالت تهوع نداشتم اصلا هیچ علائمی نداشتم دوره بعدی که پری نشدم بی بی زدم مثبت شد رفتم دکتر گفت 1 ماهه ام...انشالله که بارداری گلم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
منم حالت تهوع نداشتم اصلا هیچ علائمی نداشتم دوره بعدی که پری نشدم بی بی زدم مثبت شد رفتم دکتر گفت 1 ...

واقعا دعا کن باردار باشم فردا وقت دکتر دارم‌ و ماه بعد پری نشم 

واقعا دعا کن باردار باشم فردا وقت دکتر دارم‌ و ماه بعد پری نشم 

انشالله انشالله که بارداری ..راستی تو پریودت لخته خون بود یا نه روشن بود

انشالله انشالله که بارداری ..راستی تو پریودت لخته خون بود یا نه روشن بود

اره ولی ۳ روز پری شدم با دوز لکه قهوه ای بعد ۳ روز پاک شدم یه قطره خون دیدم دیگه قطع شد 

اره ولی ۳ روز پری شدم با دوز لکه قهوه ای بعد ۳ روز پاک شدم یه قطره خون دیدم دیگه قطع شد 

دقیقا منم همین بود ...وای انشالله که باردار باشی اگه جوابت به امید خدا مثبت بود حتما منم خبر کن ..منتظرم 😘😍