2777
2789

سلام دخترا. من نگرون زایمان زودرس هستم. یعنی یه بار تو ۲۸ هفته بستری شدم. دیروز حرکت بچه تغییر کرده بود رفتم بیمارستان.

nst انجام دادم، انقباض‌هام به فاصله ده دقیقه بود، گفتن برو خونه اما اگر علامتی داشتی بیا.

آخه نشم اینه من اصلا متوجه انقباض نمی‌شم، دفعه پیش هم به خاطر حرکات بچه رفته بودم بیمارستان که بستری شدم.

الان بیدار شدم قسمت پایین واژنم یه دردی دارم که کمه اما شبیه درد پریود. خیلی کمه اما.

به نظرتون دوباره برم بیمارستان؟

وسط این کرونا... واقعا حوصله بیمارستان ندارم ⁦☹️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم بیمارستان اقبال و آتیه و پیامبران و تندیس هست.

دفعه پیش که کارم اورژانس شد، بیمارستان اقبال بستری شدم که افتضاح بود.

هم از نظر امکانات، هم پرسنل و رسیدگی.

بعد تندیس رو انتخاب کردم چون آتیه و پیامبران بیمار کرونا می‌گیرن.

چند باری که برای چکاب رفتم تندیس خوب بوده رسیدگی‌شون و بیمارستان تمیزی هم هست اما باز مردد شدم چون پرسنل همه جوون هستن و می‌ترسم کم تجربه باشن.

حالا نمی‌دونم اگر دوباره مورد اورژانسی پیش اومد چی کار کنم⁦☹️⁩

چقدر سخته تو این کرونا، تک و تنها موندیم من و همسرم.

نه کسی هست راهنمایی کنه و نه خانواده برای همراهی.

همه زحمت‌ها و کارای منم افتاده گردن همسرم

روزی چنتا انقباض داری؟؟؟منم انقباض دارم از اول همش اون هفته یروزش تاشب فک کنم ۱۵ یا ۲۰تایی شده بهم پ ...

نشمردم راستش چون خیلی متوجه نمی‌شم کلا کدوم انقباض هست و کدوم حرکت جنین 😕

پرولوتون منم دو هفته پشت هم زدم ولی دکتر گفت دیگه نمی‌خواد بزنم اما مراقب باشم.

من یکماه و نیم حدودا اینجور بودم و به همین دلیل تو هفته ۳۶ زایمان کردم

خداروشکر برات خوب پیش رفته.

خب سی و شش هفته هم خیلی خوبه.

من الان سی هفته و چهار روزم تازه.

نشمردم راستش چون خیلی متوجه نمی‌شم کلا کدوم انقباض هست و کدوم حرکت جنین 😕 پرولوتون منم دو هفته پشت ...

انقباض سفت میشه سنگ میشه و۱ دقیقه یا بیشتر طول میکشه اما حرکت بچه تکون میخ.ره تو انقباض فقط سنگه تکون نمیخوره

خداروشکر برات خوب پیش رفته. خب سی و شش هفته هم خیلی خوبه. من الان سی هفته و چهار روزم تازه.

مراقب باش خیلی میگم که منم ۶هفته اینجور بودم..‌ مدام برو ان اس تی بده... من گاهی هفته ای دوبار میرفتم... اگه میتونی برو بیمارستان خصوصی رسیدگیشون بهتره

مراقب باش خیلی میگم که منم ۶هفته اینجور بودم..‌ مدام برو ان اس تی بده... من گاهی هفته ای دوبار میرفت ...

خدا فقط بگذرونه این هفته هارو اونم تواین کرونا عادیش ادم سخته هی بره بیا معطل شو چند ساعت بااین وضع کار مرخصی نمیدن که من دکترمم کوفتی صبحاهس مطبش هرسری ۴ساعت الاف میشم