2777
2789
عنوان

یه بار دیگه خدا بردمون تا مرز بی آبروی و برمون گردوند

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 17 پست
به نظرت تو وضعیت امروز میشه کسی که تازه شروع به کار کرده کمک  نخواد

عزیزم نمیدون واقعا شرایط شما چجوری هست...ولی بنظر من اره میشه..عذر میخام ولی  عادت نکنین ب پول کسی دیگ هیچوقت پیشرفت نمیکنین..الان میگی مامانم گلایه میکنه..خانواده خودشم ک هیچ..بنظرت دفع بعد مامانت کمک میکنه؟اگ اولین بار نگرفته بودید شوهرت مجبور میشد دفع بعد کارش و یجور پیش ببره ک نخاد از کسی دیگ پول بگیره..الان عادت کرده توقع کمک داره

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

عزیزم نمیدون واقعا شرایط شما چجوری هست...ولی بنظر من اره میشه..عذر میخام ولی  عادت نکنین ب پول ...

اینم حرفیه 

این دفعه باهاش اتمام حجت کردم دیگه خودش میدونه بهش گفتم به من ربطی نداره دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم از این ناراحته که میگه از خانواده خودش بگیره  میگه اینجوری من رو حرص میده میگه توحامله ای ...

تو حرص نخور عزیزم به هرحال همیشه قرض و وام هست ایشالله خدا خودش کمک کنه قرض و وامتونو پس بدین خیل تو هم راحت بشه