2777
2789
عنوان

بچه من ی برادر ۱۵ ساله دارم که...

2555 بازدید | 14 پست

که عاشق فیلمه و کلا خیلی فیلم خارجی خیلی نگاه میکنه و توش صحنه های جنسی داره😑من خیلی نگرانشم بنظرتون باهاش صحبت کنم؟یا بزارم فیلما رو ببینه ..خیلی میترسم منحرف بشه از مسیر اصلیش ..به مادرم بگم بنظرتون؟

چه بخوایی چه نخوایی منحرف میشه

حالا تو سعی خودتو بکن

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه منو داداش 14-15سالم میشینیم ییلدیز میبینیم هی ایدو لیلا هو بوس میکنن  

تازه اینقد خر بودم وقتی 10سالم بود یکی از دوستام گف بچه چجور ب وجود میاد خیلی ترسیدم اومدم ب داداش 6سالم همشو گفتم تاثیری نداشته روش والا همش تو فکر درسو بازی و کامپیوتره    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
اوووف نمیدونم بهش چی بگم

لازم نیس چیزی بگی

بچه های امروزی همین جورین

البته منظورم این نیست که جلوشو نگیرین بزارین هرکاری دلش میخواد بکنه ولی خیلی هم پاپیچش نشین

چون اینجوری سعی میکنه کاراشو قایمکی انجام بده و این بد تره

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

اه ولش کنن بابا،بزار راحت باشه

من الان 17سالمه از 10سالگی هم اونجور فیلمارو میدیدم،چیزیم نشد،با این کارا بیشترحساسش میکنین

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
اه ولش کنن بابا،بزار راحت باشه من الان 17سالمه از 10سالگی هم اونجور فیلمارو میدیدم،چیزیم نشد،با این ...

هنوزم کوچیکی یه چند روز دیگه چوبشو میخوری دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

در کوی نیکنامان ما را گذر ندادند صلوات🌹