2777
2789
عنوان

خونریزی به علت کار سنگین

1347 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان خوب هستین؟من این ماه اقدام ب بارداری کرده بودم تو زمان تخمک گذاریمم جلوگیری نداشتم پریروز وسط سیکلم بود ب علت برداشتن اشیاءسنگین ب خونریزی افتادم..شما میدونین کسی در شرایط من باشه دوباره بعد این پری هم تخمک گذاری میکنه یانه ک دوباره وسط همون سیکل قبلی تخمک گذاری اتفاق میافته؟ خیلی مهمه لطفا راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خونریزیم ب اندازه ی قاعدگیمه خیلی نگرانم سقط داشتم قبلا میترسم ک دوباره تجربه کنم

شماکه اقدامی چرا کارسنگین میکنی.انشالله چیزی نیست

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
عزیزم میشه جوابم بدی شما علت خونریزیتون پیدا کردین؟ منم مثل همین مشکلتون دارم دوماه تقریبا

سلام عزیزم من خونریزی های نامرتبی دارم در طول سیکل علتش هم تنبلی تخمدانمه دکتر بهم گفت اما از وقتی متفورمین میخورم بهترم

سلام عزیزم من خونریزی های نامرتبی دارم در طول سیکل علتش هم تنبلی تخمدانمه دکتر بهم گفت اما از وقتی م ...

الان خوب شد تنبلیتون

منم تنبلی دارم ازمایش هورمونم اوکی بود 

میخوام برم نشون دکتر بدم شما ازمایش هورمون دادید؟

الان خوب شد تنبلیتون منم تنبلی دارم ازمایش هورمونم اوکی بود  میخوام برم نشون دکتر بدم شما ازم ...

نه تا الان ندادم اگه این ماه باردار نشم حتما ازمایش میدم...نمیدونم نه فقط درمون تنبلی من تحرک و ورزشه ک الحمدلله ندارم اصلا

نه تا الان ندادم اگه این ماه باردار نشم حتما ازمایش میدم...نمیدونم نه فقط درمون تنبلی من تحرک و ورزش ...

منم اصلا تحرک ندارم اخه توخونه 60متری چطور تحرک داشته باشم

شوهرم اجازه نمیده برم باشگاه

پارک شهرمون پر از معتاده ولاا میترسم برم با دوتا بچه کوچیک 

وزنم75 قدم170زیاد نیس ولی نمیتونم نخورم کم میخورم ولی باوعده های زیاد برنج وشیرینی نوشابه حذف کردم

متفورمین مصرف میکنی؟پیاده روی خیلی خوبه و گرمیجات سردی رحم خیلی تاثیر داره