2777
2789

مامانا مرخصی زایمان من شهریور ماه تموم میشه. از اونجایی ک حداقل باید یه ماه بیمه رد بشه تا حقوق مرخصی زایمانم رو بگیرم... دخترمو کجا بذارم؟ 

قبلا میخاستم براش پرستار بگیرم ولی الان ب خاطر کرونا نمیتونم. ایده ای دارید؟

نمیتونم کلا بیخیال سرکار رفتن بشم. چون هم درآمدم خوب بود هم عاشق شغلم هستم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارای تخصصی کامپیوتر میکنم. توی شهر غریب هم هستم. نه خانواده خودم نه همسرم... هیچکسی تهران نیست

تا وقت داری بگرد دنبال پرستار مطمین...هی تحقیق کن تا خوبشو گیر بیاری

من از تو راه برگشتی ندارم...
تا وقت داری بگرد دنبال پرستار مطمین...هی تحقیق کن تا خوبشو گیر بیاری

اینکه میگن این ویروس برا بچه هام خطرناکه!!! از کجا معلوم اون پرستار مراعات کنه؟ حتی ممکنه مراعات کنه ولی ناقل باشه... از اینش خیلی میترسم. ب این فکر میکنم ک خدایی نکرده اتفاقی برا دختر نازم بیافته .... موندم چیکار کنم 

منم دی باید برگردم سر کار ، پسرم میره کلاس اول امسال، دخترم هم اون موقع نه ماهش میشه.میگن اوضاع کرونا بدتر میشه مهد پسرم قراره با نصف ظرفیت دوباره کار کنه. کاش زودتر کرونا تموم میشد آدم می فهمید چیکار باید بکنه.

منم دی باید برگردم سر کار ، پسرم میره کلاس اول امسال، دخترم هم اون موقع نه ماهش میشه.میگن اوضاع کرون ...

امشب دعا کردم ک تموم شه این کرونا. بدبختی و گرونی ها کم بود اینم شد دردسر بزرگتر از اونا