2777
2789
عنوان

کیا شب زنده داری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 40 پست
🙏🏼🙏🏼🙏🏼 چند ساله دارم زار میزنم پیشش ... نذر میکنم ... جوابمو‌بده زندگیمو فدای بزرگیش میکنم&nbs ...

عزیز دلم امضاتو خوندم,به حق صاحب این شب که مولا علیه و به حق اربابم حسین انشالله فرزند صالح و سالم خدا بهت عطا کنه,الهی بمیرم برای دل شکستت

خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر   و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت  ILOVE MY LOVELY FUTURE
عزیز دلم امضاتو خوندم,به حق صاحب این شب که مولا علیه و به حق اربابم حسین انشالله فرزند صالح و سالم خ ...

ممنون عزیزم 

الهی آمین 💔

دلم خیلی شکسته خیلیییی💔😭 

خدا نکنه دوست 

الهی خدا حاجت شمارو هم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدلیه ؟

توی گوگل سرچ کنید دستورش کامل میاد،بنویسید زیارت عاشورای ایت الله حق شناس

یه کانال تلگرامم داره همش از حاجت رواییا میذاره

پیدا کنم میفرستم ببینید

خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره🙏
اگه دل ادم شکسته باشه و نه راه پیش داشته باشه نه پس... خدا صداتو نشنوه از بس روسیاهی اره .... دوست د ...

ان شاالله عزیزم

از خدا میخوام عافیت بهت بده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا