2777
2789
عنوان

دردزایمان شروع بشه چ جوریه؟

84 بازدید | 8 پست

سلاااام عشقا من امروز اولین روز هفته ۳۸هستم...داخل واژنم گاهی تیر میکشه وقتیم راه میرم فشار میاد بهم انگار...واستخونای کشاله رانم شدییید دردمیگیره بالای کمرمم همینطور تکونای نی نیم محکم تر شده...شکمم گاهی سفت میشه...میخواستم ببینم با این علائم دردام کی شروع میشه؟ اصن اینام جزوش هست؟؟

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

اخی خوش به حالتون درد زایمان,خیلیییی دوست دارم تجربش کنم,تجربه دردناک شیرینی میشه,مخصوصا مرحله زورزدنش:)

خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر   و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت  ILOVE MY LOVELY FUTURE
اخی خوش به حالتون درد زایمان,خیلیییی دوست دارم تجربش کنم,تجربه دردناک شیرینی میشه,مخصوصا مرحله زورزد ...

اره سخت ترین شیرینی دنیاس😍😍ایشاللع قسمت همه

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصن درد نداشتم مثل درد پریودی...دکتر خیلی از من راضی بود 

واای پس چ جوری متوجه شدی؟ من همش منتظر ی دردشدیدم

واای پس چ جوری متوجه شدی؟ من همش منتظر ی دردشدیدم

قلب بچم نمیزد رفتم دکتر اورژانسی..وقتی بدنیا اومد سه دور ناف دور گردنش پیچیده بود بیچاره بچم کبود شده بود

من خیاطم سوالی داشتین من در خدمتم😉
قلب بچم نمیزد رفتم دکتر اورژانسی..وقتی بدنیا اومد سه دور ناف دور گردنش پیچیده بود بیچاره بچم کبود شد ...

اخی...چند هفته ؟تکوناش کم شد ک متوجه شدی؟

اخی...چند هفته ؟تکوناش کم شد ک متوجه شدی؟

اگر به مرور شدیدتر میشه درد زایمانه و اینکه قطع و وصل میشه درد

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.