2777
2789

خیلی داغونم دعام کنید اونی که شرایطش همونیه میخوام بیام تو زندگیم و تا قبل محرم امسال ازدواج کنم هرکی دعام کرد لایکم کنه صلوات میفرستم براش

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعا کن عزیزم ❤🌷

گر نگاهی ب ما کند زهرا (س) ...کاربری ۲ نفر 😊 زهرا و فاطمه   ۳ تاپیک من ۳ تا هم زهرا  تیکر رسیدن ب خواسته هام دعام کنید لطفا 🌷با یک صلوات ❤ خدایا پناهم باش 🌸  اگه نظر مخالف دارین لطفا ریپلای نکنید 👑 خیلی خیلی زشته ک توهین میکنید    برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات لطفا 🤲  منو تو تاپیک های دعا و ....صدا کنید 🌸  مرسی   In the darkness of the night,only God hears you.در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️برای امضاتون حتما صلوات میفرستم و دعا میکنم  

دعاکردم واست عزیزم🌹

کاربر قدیمی ام⁦☺️⁩واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید⁦🙏🏻⁩⁦🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر رو خووندم شما هم دعا کنین منم زودتر مادر شم پیر شدم به خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه طاقت ندارم خداااااااااااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه نمیتوونم انتظار بکشم خداجوووووووووووووون معجزه کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭 خدا جون صدامو بشنو ای خداااااااااااااااااااااااااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭