2777
2789
عنوان

کیک 20دقیقه ای سریع +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سس شکلاتی و با دستور سراشپز پاپیون درست کردم خیییلی خوب شد .حتما امتحان کنید .واسه روکش کیک خیلی ...

همین کیک خرابو له میکردی وسط کیسه فریزری صاف کرده و سس شکلاتی و خامه میریختی وسطش رول کرده و روشو تزیین میکردی. تامام. کیک رولی،خیلی هم خوشمزست

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
همین کیک خرابو له میکردی وسط کیسه فریزری صاف کرده و سس شکلاتی و خامه میریختی وسطش رول کرده و روشو تز ...

نه این خیلی بد شده بود اصلا نپخته بود وسطش مثل پلاستیک بود به معنای واقعی افتضاح بود .اولین کیکی بود ک اینجوری خراب کردم .

وای منم اینجوری،شد اخرین بار،ریگه کیک درست نکردم.علتش،چیه

نمیدونم من همیشه از یه دستور میپختم خیلی خوب میشد دستور اینو یکی برام فرستاد گفت خودم درست کردم خیلی خوب شده. من ازرو اون رفتم .این شد .منم دیگه نمیخوام درست کنم بابا انقد کثیف کاری شد امروز انقد حرص خوردم خدا میدونه. همین کیکای شبیه لنگه کفشم بهتر از اونه ک انقد زحمت بکشم حرصم بخورم. 😊

نمیدونم من همیشه از یه دستور میپختم خیلی خوب میشد دستور اینو یکی برام فرستاد گفت خودم درست کردم خیلی ...

اره 😂فکر میکنم مایع کیک شل بشه اینجوری،میشه..بیخیال منم کلی،غصه خوردم...الان میگم بدرک هر وقت هوس،کیک کردیم امادش هس

اره 😂فکر میکنم مایع کیک شل بشه اینجوری،میشه..بیخیال منم کلی،غصه خوردم...الان میگم بدرک هر وقت هوس،ک ...

اره بابا .ولی بخاطر کرونا همسر من اجازه نمیده از بیرون شیرینی بخریم .بابت همین کیکا کلی ازم تشکر کرد😊😊😊

https://www.instagram.com/p/B-o6w8cAxqo/?utm_source=ig_web_copy_link

بیاین دستور پختای منم ببینین

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹
خوبه اگر بهتر کنار هم میچیدید و از سر و ته کیک میزدید دقیق مربع میشد مث کیک بیرون.نوش جان قشنگ شده ا ...

من تو اون لحظه ک عصابم خیلی خورد بود فقط عقلم همین قد یاری کرد

من از یکی از کاربرا دستور گرفتم همیشه از روی اون درست میکنم عالی میشه 

الی ننه i love you😍❤😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....