2777
2789
عنوان

اوست که بی مثال و بی مانند است

54 بازدید | 2 پست

دعا کنیم که خدا کارهای ناپسند و معاصی ما را نیز بهونه ای قرار بده برای کمال و سعادت اگه فکر میکنید محاله باید بگم اشتباه میکنید 

روزی شخص مست و عیاشی از دنیا رفت در عالم برزخ که وارد شد فرشتگان با خوشرویی اورا به بهشت هدایت کردند شخص در کمال تعجب پرسید من در دنیا عیاش و خوشگذران بودم و روزی نبود که مست نباشم چگونه من لیاقت بهشت را دارم فرشتگان گفتند ما نیز از حضرت حق همین موضوع را سوال کردیم که ندا آمد از جانب حضرت حق که در شبی درحال مستی هنگامی که از کوچه ای عبور میکردی بر سر کودکی یتیم که در گوشه ای نشسته بود دستی کشیدی و دل اورا شاد کردی شخص درحالی که اشکهایش سرازیر میشد گفت خدایا من ان شب را خوب بخاطر دارم از مستی میتوانستم روی پا بایستم باران آمده و کوچه خیس و گلی بود من زمین خوردم دستم به گلی شد و دستم را بر سر ان کودک کشیدم تا دستم را از گل پاک کنم ندا آمد از حضرت حق که ما به این موضوع آگاهیم ولی آن کودک از این موضوع خبر نداشت و به گمان اینکه تو اورا نوازش میکنی شاد شد و برای ما همین شادی دل کودک یتیم کافیست 

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر رو خووندم شما هم دعا کنین منم زودتر مادر شم پیر شدم به خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه طاقت ندارم خداااااااااااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه نمیتوونم انتظار بکشم خداجوووووووووووووون معجزه کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭 خدا جون صدامو بشنو ای خداااااااااااااااااااااااااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از خواص فیروزه در باروری غافل نشو همچنین یک سری اصول تغذیه هستند که باورکن معجزه میکنن منم برات دعا میکنم اگر دونفر در حق کسی دعایی کنند مطمئنا آن خواسته در حق آن شخص اجابت خواهد شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.