2777
2789

ست تاپ و شلوارک مثلا 

یا یه چیز تزئینی واسه اتاقش مثل یه تابلو 

ست گردنبند و دستبند

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ست تاپ و شلوارک مثلا  یا یه چیز تزئینی واسه اتاقش مثل یه تابلو  ست گردنبند و دستبند

آی گفتی . چیزای تزئینی دوست داره  میگم چطوره؟ از این گیره هایی که تو اتاق میزنن کاغذ بهش وصل میکنن ( اسمشو یادم رفته ) از اونا بخرم براش

لطفا برای اینکه دعام قبول بشه یه صلوات بفرستین
اگه بهتون نزدیک براش بخرین بهترین هدیه میتونه براش باشع

عزیزم گوشی الان میدونی چقدره 😑

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
دختر خالمه

اگه از نظر مالی مشکلی ندارین گوشی بهترین انتخاب چون هم سن و سال های خودش ۹۸ درصد دارن

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️
کیف بخرم براش ؟؟؟

اره خوبه 

اگه از نظر مالی مشکلی ندارین گوشی بهترین انتخاب چون هم سن و سال های خودش ۹۸ درصد دارن

نمیدونم شاید خالم موافق با گوشی نباشه

لطفا برای اینکه دعام قبول بشه یه صلوات بفرستین
نمیدونم شاید خالم موافق با گوشی نباشه

اینو دیگه نمی دونم

حالا اگه نخوان براش نگه میدارن ساله دیگه بهش میدن😐

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️
ی حد پایین براش بخرن بیشر از دو و خورده ای نمیشه

دو و خورده واسه شما فکر کنم پول خیلی کمی محسوب میشه 😀