2777
2789
لطفا اگر کسی عمل آندومتریوز و کیست شکلاتی انجام داده و باردار شده بگید بچه پسره یا دختر .
خدایا شکرت خیلی زیاد
مگه عمل آندومتریوز رو جنسیت بچه تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 😐😐😐😐😐😐😐😐
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط میدونم بستگی به بدن و کیست داره بعضیا دوماه بعد عمل حامله شدن بعضیا چند سالم گذشته نه عملشم با لاپاراسکوپیه عموما
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
هیییییییییییییییییییچ تاثیر وربطی به جنسیت ندااااااااررررررره
بر خاک وخاکستر عبورت نقطه چین زد،،،حلقوم آتش را گرفت وبر زمین زد،،،دریاتر از آنی که از آتش بترسی،،،از شعله ی سوزنده ی سرکش بترسی،،،سخت است دائم درمیان دود باشی،،،هر جا که آتش پر شررتر بود،باشی،،،بر شانه هایت کوهی از آوار داری،،،برخیز،چشم منتظر بسیار داری،،،برخیز از جا دخترت چشم انتظار است،،،بردار گوشی رابهارت بیقرار است،،،دیوارها را پس بزن با دستهایت ،،،تا حظ کند یکبار دیگر با صدایت،،،امشب نباید دخترت تنها بخوابد،،،امشب نباید بی لا لا لا لا بخوابد،،،😢😢😢😢نثار روح فرشتگان سوخته بال آتش نشان فاتحه وصلوات لطفا،،،،،،،،،
من سه سال پیش عمل باز شدم کیت ده سانتی شکلاتی اندومتریوز.مجرد بودم دکتر گفت زود بچه دارشو.خواستگار ک اومد باهاش مطرح کردم و شرایطمو گفتم قبول کرد و ی دوره دیفرلین زدم امپول سه ماهست جواب نداد و درح ال عود بود دکتر بهم مارولین رو پیشنهاد داد ک قرص جلوگیری و ی 8 ماه پشته هم خوردم فقط ی دوبار قط کردم و پریود شدم.اندومتریوز با پریود شدن عود میکنه واس همین بارداری واسش خوبه ی 9 ماه استراحته و بعدشم باید شیر بدی.من الان 37 هفته باردارم 4ماه اقدام کردم و همشم تو مطب دکتر لودم عکس رنگی انداختم ی دوره لتروزل خوردم و بچه پسره.البته منو همسرم ی شش ماهی هم هر روز صب ناشتا عرق کاسنی خوردیم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.