هلناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 334 عنوان بارداری باوجودکودک یکساله 239 بازدید | 12 پست کسی هست کودک شیرخوارداشته باشه مجددباردارباشه 1399/02/27 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 مگه بیکارم😂 عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9760 خیلی سخت تر از دوقلو ولی خب کاش خدا به منم بده ....😔 من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23123 خدانکنه قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
kitty2017 عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1416 سخته خدا قوت😁 عاشقِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ﷽ــــدا.......
هلناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 334 خیلی سخت تر از دوقلو ولی خب کاش خدا به منم بده ....😔 عزیزم مگه بچه نداری
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9760 عزیزم مگه بچه نداری ن نازایی دارم ...الان ۳سال و ۸ماهه اقدامم و از اسفند تاحالا نوبت میکرو داشتم و عقب افتاده من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9760 گفتن انتقال ممنوعه نمیدوتی تا کی کدوم مرکز میری ؟ من اصفهانم گفتن اول خرداد بازمیشه ولی سیکل های ای وی اف و ای یو ای اخرهای خرداد شروع میشه من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
هلناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 334 ن نازایی دارم ...الان ۳سال و ۸ماهه اقدامم و از اسفند تاحالا نوبت میکرو داشتم و عقب افتاده انشالله هرچه زودتربدون دارودرمان بارداربشی
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 سلام خوشگلم خوبی؟منویادت اومد؟توتاپیک امینوسنتزچت میکردیم،بسلامتی نی نی دار شدی؟ ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
هلناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 334 سلام خوشگلم خوبی؟منویادت اومد؟توتاپیک امینوسنتزچت میکردیم،بسلامتی نی نی دار شدی؟ سلام گلم فدات اره پسرم۱۵ماهشه
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 سلام گلم فدات اره پسرم۱۵ماهشه عزیزدلم،۲ماه باپسرمن فرقشه الهی زنده باشه ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰