2777
2789
عنوان

میکروفن رامبد جوان

| مشاهده متن کامل بحث + 7673 بازدید | 31 پست

بانو ارتمیس عزیز تو بدترین شرایط زندگیم خدا تاپیک شمارو گذاشت سر راهم حالم زندگیم بهتر شد الان دارم رو تک تک حرفاتون کار میکنم ک انشالا بتونم زندگیمو و خودمو دوباره بسازم خیلیییی براتون دعا میکنم ک توزندگی دنیا و اخرت بهترین هانصیبتون بشه 

کاش دوباره بیاین توروخدا 

یاجوابمو تو خصوصی بدین خواهش میکنم بخدا خیلی احتیاج دارم بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد دلم بزاتون تنگ شده تو تل هم هستم از وقتی شما نمیاین دیگ‌منم سایت نیومدم کاش دوباره برگردی ...

سلام عزیزم لطف کنید 

آیدی کانال تلگرام بهم بدید

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

سلام بانو روزتون بخیر من یه تازه عروس کوچولوام که تازه با سیاست های زنونه و تاپیک های شما و دختر گرانبها جان اشنا شدم طر رفتار و فکرم به کل عوض شده در حال حاضر بعد از خوندن تاپیک های دختر گرانبها مشغول خوندن تاپیک خودم رو دوس دارم صفحه ۵۰ هستم تا به اینجا چیزی ک نگرانم کرده اینه که من قراره برم تو اپارتمانی زندگی کنم ک یه طبقه خواهر شوهرم ساکنه و طبقه بعدی جاری تازه عروس و من .من نگران اینم ک کارای اونا رو زندگی من تاثیر بزاره مثلا بخوان رب درست کنن انتظار داشته باشن ک کمکشون کنم مخصوصا خواهر شوهرم ک حکم مادر رو داره واس شوهرم ‌این فکرا نگرانم کرده میترسم از اینکه برم ت اون ساختمون خانواده شوهرمم یه خانواده ای هستن ک خیلی بهم احترام میزارن و برای هم ارزش قائلن طرز فکرشون اینه ک عروس و داماد نباید باعث بشن دستشون از تو دست هم دربیاد لطفا راهنماییم کن 

درضمن ۲۰ سالمه و دانشجوی ترم ۴ هستم

بانو میدونم سرتون شلوغه و اینکه بخوام جوابمو بدین انتظار زیادیه ولی اگه امکانش هست راهنماییم کنین همونطور ک خیلیای دیگرو راهنمایی کردین 

دلیل اینکه تو این تاپیک مشکلمو گفتم این بود ک دیدم تو تاپیک خودم را دوس دارم چند روزه فعالیتی نداشتین 😥

سلام دوستان. اگه می خواید یه میکروفن اسپیکردار عالی خریداری کنید حتما به مقاله زیر یه نگاهی بندازید. درباره مشخصات لازم برای خرید میکروفن توضیحات خیلی خوبی داده.

https://www.mahanmart.ir/article-15/نکاتی-برای-خرید-بهترین-میکروفن

سلام بانو روزتون بخیر من یه تازه عروس کوچولوام که تازه با سیاست های زنونه و تاپیک های شما و دختر گرا ...

سلام عزیزم. سوالت رو کپی کن اینجا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4870265/صمیمیت-ممنوع?postId=150820026

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام بانو جون چرا دیگ نیستین توی تلگرام هستم اما افسوس  رلبطه یکطرفس نمیتوتم حرف برتم باهاتون

میشه آیدی کانالشون رو بدید مرسی

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 

سلام بانو جان 

شما منو راهنمایی گردید تو مسیر رشد 

تازه به خودم اومدم 

ایکاش تنهامون نمیداشتید 

اگه میشه یه پل ارتباطی ایجاد کنید 

که بتونیم از تجربه و راهکار و حرفهاتون استفاده کنیم 

خواهش میکنم 

ممنون ❤

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

سلام بانو آرتمیس تو بدترین شرایط زندگیم با تاپیک های شما آشنا شدم اما متاسفانه همشون قفل هستن ودرخاست دوستی هم دادم قبول نکردید شدیدا ب راهنمایی هاتون نیاز دارم لطفا جواب منو بدین بگین چطوری باهاتون ارتباط بگیرم