2777
2789

اینو ازداروخونه گرفتم گفت خیلی خوبه یک نمونه دیگم داشت لیدی میل ولی گفت این بهتره من 13کیلو کم دارم خیلی غصه میخورم میخوام نظرتون روبگین یدونش کافیه بنظرتون یاتموم کردم بازم بگیرم گرونه کمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یعنی چاق میکنه .من ک ب بچه ام شیر میدم هررررر کی منو میبینه میگه چقد لاغر شدی 

والامنم باراولمه گرفتم گفتم نظرنی نی سایتی هاروبپرسم شایدمصرف کرده باشن یک قوطیش نوشته برامصرف 8بار قیمتشم 56تومانه منکه نمیتونم هرباربگیرم خیلی میشه هزینش شوهرم کلی غرزد😁

نمیدونم خونه که اومدیم شوهرم بروشورشو خونده میگه الکیه مگه میشه مثلاهرده روز یک قوطی بخریم 

ببین دکتر کرمانی کارش درسته سرچ کن توی اینستا یا اینترنت قطعا نتیجه میگیری حتی با یک دوره خیلی خوبه من سال ۹۳ استفاده کردم الانم قطعا سر برج دوباره ثبت نام میکنم اگه همسرم غر نرنه😅

ن براوزن گیریه براشیردهی و وزن گیری لیدی میل داشت نگرفتم ولی یک پودر جداگانه برا افزایش شیرداد کلی پ ...

منظ ورم اینه تو شیردهی میشه خورد؟؟؟؟لیدی میل نمیتونم بخورم بچم رفلاکس داره

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼