2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی یدونه ازش برمیدارم وسطش قشنگ باز میشه نمیدونم چرا بعدش اینجوری میشه حتا خیلی وقتا ته دیگمم نمیب ...

یخورده اب و روغن روش بده

زیادم رو گاز نذار بمونه

زیاد ک رو حرارت بمونه خشک میشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

سلام

اولا اینکه موقع اینکه داری برنج قل قل میکنه یه دونه شو امتحان. بین دو تا انگشت فشار بده. نه باید له بشه نه باید سفت بشه. 

بعدش که آبکش کرد و دم انداختی و بخار داد بالا، موقع اینکه پخته شده بود، تو یه ظرف روغن داغ کن و بریز روی برنج. داغه داغ بشه ها وگرنه خمیرش میکنه. اگر خواستی نصف روغن نصف کره بریز. 

خشک بودن برنج مال روغنه

بزار دو تا قل بيشتر بخوره بعد ابكش كن بعدش براي دم كشيدن يه كم آب و روغن بده. روش دم كني بزار

چجوری یعنی ؟ آخه تازه عروسم خیلی چیزارو بلد نیستم هنوز مسخرم نکنید

سلام اولا اینکه موقع اینکه داری برنج قل قل میکنه یه دونه شو امتحان. بین دو تا انگشت فشار بده. نه با ...

من روغن میریزم ولی روغن همینجوری میدم بهش داغ نمی کنم یعن برای اونه؟

چجوری یعنی ؟ آخه تازه عروسم خیلی چیزارو بلد نیستم هنوز مسخرم نکنید

نه عزيزم چرا مسخره،همين كه ميپرسي خيلي عاليه ببين تو همون مرحله كه برنج و تست كردي ديدي وقتشه بزار يه دو تا قل بيشتر  بخوره امتحان كن يه دونش رو نه سفت باشه نه له بعد ابكش كن بعد ريختي تو قابلمه يه مشت آب بريز روش تا دم بكشه روغن هم دو تا ق فوقش،روغن داغ كني روش بدي خيييلي چرب ميشه بعد زيرش و زياد كن بخار كه كرد دم كني بزار كمش كن بزار دم بكشه

وا حالا کی مسخرت کرد؟!  نه بابا. ما هم خودمون گذروندیم چیش چه جوری؟ کجاشو متوجه تشدی

روغن من میریزم ولی داغ نمیکنم آخر که میخایم بیاریم بخوریم روش روغن میریزم ولی داغ نمیکنم  همینجوری میریزم

نه عزيزم چرا مسخره،همين كه ميپرسي خيلي عاليه ببين تو همون مرحله كه برنج و تست كردي ديدي وقتشه بزار ي ...

مرسی خوب آب بریزم ته دیگم خراب نمیشه؟ یعنی روغنم همون موقع باید بریزم ؟ من  تو آبش که داره جوش میاد روغن میریزم اشتباهه؟

مرسی خوب آب بریزم ته دیگم خراب نمیشه؟ یعنی روغنم همون موقع باید بریزم ؟ من  تو آبش که داره جوش ...

نه نميشه اب و بريز ببين اگه چررب ميخورين موقع دم كشيدن هم روغن بريز اگه نه كه همون اول تو اب ريختي كافيه من گاهي اصلا روغن هم نميريزم 

نه نميشه اب و بريز ببين اگه چررب ميخورين موقع دم كشيدن هم روغن بريز اگه نه كه همون اول تو اب ري ...

من میریزم آب ولی باز خشک شد برنجم حال اندفعه روش شمارو امتحان می کنم.. پس اینکه دوستان گفتن آهرش آب و روغن بده بهش منظورشون همینه؟ من فکر کردم آب و روغن باید قاطی کنم