2777
2789
عنوان

باتجربه ها بیاین کمک بی بی چکمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 52 پست
من از پریشب تا حالا بی بی چکهام هاله میندازه فردا موعدم ولی تا پررنگ نشه انگار نمیتونم باور کنم🤔

شما چیشدی عزیزم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم اره هاله داره اما من این ماه چهار روز زودتر پریود شدم و همش سه روز بیشتر طول نکشید سرگیجه د ...

پریودنبوده خونریزی لانه گزینی بوده منم سربچه ی سومم اینجورشدم سرگیجه داشتم حالم بدبودبلافاصله بعدازپاک شدنم بی بی چک گزاشتم مثل شماکمرنگ شدولی سونورفتم گفت قلبشم تشکیل شده

وقتی حاله میندازه یعنی مثبته عزیزم مبارکه

آخه باید پررنگتر بشه نه اینکه کمرنگ بشه و بعدم منفی بشه میگم شتید عفونتی چیزی داشتم روزه که بودم ادرارم غلیظ بوده بی بی مثبت کاذب شده بعد که روزه نگرفتم رقیق شده و منفی  شده . خلاصه بلاتکلیفم 

عزیزم دوس ندارم ناراحتت کنم ولی بنظرم بی بی چک مشکل داشته یکی دیگه بذار

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بعد چند دقیقه اینجور شد؟ کاش یکی دیگه بزنی مطمئن بشی

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
شاید باردار بودی دفع شده ولی هنوز بتا تو خونت هست والا لک لانه گزینی یه قطره اس

نه لانه گزینی برای هرکس یه جوره من سردوتابچه قبلیم اصلاحتی یه قطره هم لکه بینی لانه گزینی نداشتم ولی سراین یکی هجده روزخونریزی شدیدداشتم