2777
2789
عنوان

خانومای باردار بییاید لطفا

264 بازدید | 31 پست

سلام خانوما میشه بگید چه ویتامین های استفاده میکنید 

و چقدر وزن میگیرید چه چیزای بره وزن گیری خوبه 

بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید 

قرص فیفول

مولتی ویتامین مینرال

شربت کلسیم که توش بقیه ویتامین هاهم هس

تا الانم وزنم خوب پیش رفته

جنین هم ۲۷ هفته و ۴ روز وزنش ۱۱۵۰ بود

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین 

کلسیم د 

اسید فولیک 

ویتامین د 

عزیزم شنیدم ماه اخر ماه وزن گیری بچه س  میگن دلستر بدون قند ،بستنی ،سیب زمینی،ماکارونی، مغزها ، حبوبات وزن گیری بچه بیشتره

دی تری.ایزی ایرون.امگا۳.کلسیم و ویتامین دی

از اول دیابت بارداری گرفتم تا الان ۱۵ کیلو کم کردم والا😄

فقط ی سوال من هفته ۲۳ م..امروز تکونای نی نی کمتر و نامحسوستر بود بازم اینحوری شده گاهی که کم و ضعیف بشه بعضچی وقتا بعضی روزا هم محکمتر و بیشتره..ولی استرس دست برنمیداره که...طبیعیه به نظرتون؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مولتی ویتامین  کلسیم د  اسید فولیک  ویتامین د  عزیزم شنیدم ماه اخر ماه وزن گ ...

وزن گیری بچم خوبه خودم اصلا وزن نمیگیرم نیم کیلو هم این ماه کم کرده بودم 

بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید 
وزن گیری بچم خوبه خودم اصلا وزن نمیگیرم نیم کیلو هم این ماه کم کرده بودم 

خوب اگه وزن بچه ت خوبه پس نگران نباش من همش دعا میکنم خودم اضافه نکنم بچه م وزن اضافه کنه مهم رشد بچته