2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه مامانا کمک

153 بازدید | 21 پست

خسته شدم دختره دوماهم گاهی هفته ای یکی دوبار ب شدت شبا جیغ میزنه گریه میکنه حتی ماشین سواری و سشوارم ارومش نمیکنه هفته پیش واکسنشو زدم اصلا اذیتم نکرد نمیدونم چشه کولیک داشت تا ۴۰روزگی چند روزی خوب شده بود باز شروغ شده خیلی ناراحتم میترسم این جیغ و گریه ها عادتش بشه کسی میتونه کمکم کنه؟؟کسی بچه اش اینجوری بوده؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۵ ماهگی این دلدرد هاشو داره ببرش دکتر قطره برا کولیک بده  دردش کمتر میکنه عزیزم ب جیغ زدن عادت نمیکنه اون درد واکسن تحمل کرده پس مطمعن باش دردش زیاره گریه میکنه بغلش کن راه ببرش اردم شه یکم تو اون تایم

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند
 کولیکه عزیزم کولیک یهویی دلش درد میگیره یهویی هم خوب میشه دختر دایی من ۱۱ شب ال ۱ فقط جیغ میزن ...

اینم جوری جیغ میزنه  نفسش بند میاد ،اخه خوب شده بود بعد واکسن دوباره قاط زد

اینم جوری جیغ میزنه  نفسش بند میاد ،اخه خوب شده بود بعد واکسن دوباره قاط زد

تحمل کن تا ۵ ماهگی خوب میشه خودتم رژیمت  غذاییتو خیلی رعایت کن تا دلدردش تشدید نشه

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند