2777
2789

سلام دوستان گفته شده هرکس شبا داره برای کد بورسی نیاز به احراز هویت نداره. چیزی از روند این کار میدونید؟ یعنی نیاز به مراجعه به پیشخوان و کارگزاری نداریم و خودمون اینتزنتی میتونیم همه مراحل گرفتن کدبورسی رو انجام بدیم؟

کد بورسی حتما نیاز به احراز هویت داره

هرکسی که حساب بانکی داره شماره شبا هم داره و دوموضوع بی ارتباط به هم هستن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

والامن سجام هنونرفتم....ولی کارگزاری ثبت نام کردم

که اینجا گفتن نیازی نیس...همون سجام کافی..احظارهویتم نمیخوادبشی..ولی کارگزاری که ثبت نام کردم گفتن احظارهویت شو...

نمیدونم دقیق

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کد بورسی حتما نیاز به احراز هویت داره هرکسی که حساب بانکی داره شماره شبا هم داره و دوموضوع بی ارتبا ...

تو این خبر اینطوری گفته من درست متوجه نشدم یعنی؟

https://tejaratnews.com/کد-بورسی-مشمولان-سهام-عدالت

کد بورسی حتما نیاز به احراز هویت داره هرکسی که حساب بانکی داره شماره شبا هم داره و دوموضوع بی ارتبا ...

من کارگزاری ثبت کردم فقط...سجام احظازهویت نه...

این دوتاروم بایدانجام بدم درسته؟؟

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
تو این خبر اینطوری گفته من درست متوجه نشدم یعنی؟ https://tejaratnews.com/کد-بورسی-مشمولان-سهام-عدا ...

والااینجایکی گفت من بودم خودم میرفتم دنبال کدبورسیم..معطل دولت نمیشدم که بده

مرسی عزیزم حالا اگه این خبر درست باشه که احراز هویت لازم نیست

آره ولی میگن خودمون بریم کدبگیریم..بهتر...منم روهمین حساب که شماگفتی ازچندجااپرسیدم گفتن خودتون دنببالش بباشین

ممنون عزیزم بنظر خودمم کار درست همینه. من برای خواهرم پرسیدم خودم برای احراز هویت رفتم چن روز قبل

مرسی عزیزم حالا اگه این خبر درست باشه که احراز هویت لازم نیست

ولی سجااام حتمابایدثبت نام کنی...

ممنون عزیزم بنظر خودمم کار درست همینه. من برای خواهرم پرسیدم خودم برای احراز هویت رفتم چن روز قبل

آره منم این هفته میرم دنبال کاراش

شما میخوای پولت رو بذاری تو بورس بندازی جلو دست دولت بعد اندازه یه کد بورسی گرفتن بهش اعتماد نداری؟ 😂😂😂پس فردا بگه بورس باز، بسته از دست کی کار بر میاد 

من کارگزاری ثبت کردم فقط...سجام احظازهویت نه... این دوتاروم بایدانجام بدم درسته؟؟

آره سجام که اصل کاریه اما اگه کارگزاری آگاه ثبت نام کردی خودسون تو سجام ثبتنامت میکنن 

احراز هویت هم حتما باید بری ولی این خبر رو شنیدم گفتم شاید دیگه نیازنباشه بری

شما میخوای پولت رو بذاری تو بورس بندازی جلو دست دولت بعد اندازه یه کد بورسی گرفتن بهش اعتماد نداری؟ ...

مگه نمیگن مسقیم کنی که دیگه  دست دولت نیس؟؟؟؟

بخوام میفروشم نخوام نگه میدارم...ربطی به دولت نداره؟

نمیتونه باسهام من کاری کنه 

تو این خبر اینطوری گفته من درست متوجه نشدم یعنی؟ https://tejaratnews.com/کد-بورسی-مشمولان-سهام-عدا ...

درسته

کد بورسی میگیرن. ولی برای استفاده از اون کد بورسی باید یه کارگزاری انتخاب کنن که احراز هویت لازمه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "