2777
2789
عنوان

ماماناییک نی نی فنچوله دارن بیان

92 بازدید | 13 پست

سلام 

من دخترم تازه رفته تو هفت ماه

تقریبا ده روزه بهش فرنی و حریره میدم

حالا میخام سوپ بدم 

غبر برنج و جعفری چی باید بزنم؟ادویه هم بزنم؟

اب میوه بدم بهش؟

یا پوره سیب زمینی 

یا هر چی

میشه کامل بهم توضیح بدین

براسلامتی دخترم،همسرم و خودم یک صلوات بفرستین لطفا  

منم لایک کن بیام بخونم

کاربر قدیمی ام⁦☺️⁩واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید⁦🙏🏻⁩⁦🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی بهش بده اصلا نترس هیچی نمیشه ،بذار به همه چی عادت کنه من واسه پسر اولم ترسیدم ندادم ،الان خیلی بد غذاس هیچی نمیخوره ،ولی تصپیم گرفتم واسه بچه دومم از ۴ ماهگی فرنی و اب گوشت و اب سوپ واینا بدم 

پسرام همه دنیای منن 😍😍
همه چی بهش بده اصلا نترس هیچی نمیشه ،بذار به همه چی عادت کنه من واسه پسر اولم ترسیدم ندادم ،الان خیل ...

خب مثلا تو سوپش بغیر برنج جعفری چی بزنم؟

سلام نی نی منم تازه رفت تو شش ماه . دوهفته ای هس بش فرنی میدم . هفته دیگه هم میخام سوپ بدم . تو برگه واکسیناسیون زده چی تو سوپش باشه . فک کنم مرغ ه‌ویج سیب زمینی و کمی جعفری ادویه و زرد چوبه و نمک هم نباید بزنی

گوشت و مرغ بزن.ادویه نزن.کره یا روغن بزن ب غذاش.آب میوه زوده.پوره هویج و سیب زمینی بهش بده.پوره رو ب ...

پوره مثلا هویج سیب زمینی اب پز ش بعد کمی شیر  همین؟

سلام نی نی منم تازه رفت تو شش ماه . دوهفته ای هس بش فرنی میدم . هفته دیگه هم میخام سوپ بدم . تو برگه ...

اره همه رو باهم نوشته نمیفهمم کدومشو بدم کدومو ن.بعد وقتی درست شد چطور بدم توش پرع مواده؟فقط ابشو بدم؟

[QUOTE=137069240]اره همه رو باهم نوشته نمیفهمم کدومشو بدم کدومو ن.بعد وقتی درست شد چطور بدم توش پرع مواده؟فقط ابشو بد ...[/QU

بزار سرد بشه همشو بریز تو غذاساز یا مخلوط کن ک پوره بشه بعد بهش بده

پوره مثلا هویج سیب زمینی اب پز ش بعد کمی شیر  همین؟

اول کامل بپز.بعد یک چهارم سرقاشق مرباخوری کره بزن.کامل بکوب.من برای بچه ام اوایل از آبکش رد میکردم.یعنی سیب زمینی پخته رو با فشار از سوراخ آبکش رد میکردم ک کامل یک دست بشه.بعد بهش یکم شیر جوشیده اضافه کن و بده ک نوش جان کنه 

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه