71melodi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 659 عنوان خانومای اشپز کمککک 42 بازدید | 5 پست من هرچی خامه برای کیک میزنم اخرش خامه ام شل میشه کسی میتونه کمکم کنه 1399/02/27 | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maygol عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 31587 کیکت رو میزاری کامل خنک بشه؟ https://harfeto.timefriend.net/17332544610834
71melodi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 659 کیکت رو میزاری کامل خنک بشه؟ اره دفعه اول ک برای استر کشی میزنم خامه ام خوبه ولی بعدش ک دوباره برای تزیین برمیدارم شل میشه
افسونگر۲ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 258 خامه صبحانه استفاده نکن خامه نیمه آماده بگیر خامه صبحانه بیشتر برا دسر مناسبه والا در کل نیمه آماده از لحاظ مزه و صرفه هم بهتره من خیلی تلاش کردم ولی با خامه صبحانه اصلا نمیشه