2777
2789

سلام به همه این تاپیکو زدم شاید یه روزی به درد یه بنده خدایی بخوره. نی نی من کولیک شدید داشت طوریکه صدای قاروقور شکمش کامل شنیده میشد خیلی داروها و گیاهان دارویی رو امتحان کردم تا اینکه نهایتا با این روشی که میخوام بگم نی نی من یه کم آروم شد. صبح و شب با روغن کرچک تقریبا ۳ الی ۴ دقیقه شکمش رو جهت عقربه های ساعت ماساژ میدادم بعد پاهاشو جمع میکردم داخل شکمش(نحوه ماساژ تو اینترنت هست سرچ کنین میاره) بعد قبل از اینکه کولیکش شروع شه یه مقدار عرق نعناع رو با آب رقیق رقیق کردم و یه ذره نبات انداختم داخلش و گذاشتم تا کمی گرم شه و حالت جوش داشته باشه بعد یه قاشق چایخوری سر صاف بارنگ رو میشورم میریزم داخل عرق نعنای رقیق شده بعد میذارم لعاب بندازه و بعد از صافی رد میکنم طوریکه حتی یه دونه هم از دونه های بارهنگ از صافی رد نشه من برای دخترم حدود ۲۰ الی ۲۵ میلی از این دمنوش میدم. این روشی بود که تقریبا روی کولیک دخترم اثر داشت. اگر شما هم استفاده کردین و به امید خدا نی نی تون بهتر شد برای پادرم یه فاتحه بخونید و برای نی نی منم دعا کنید.💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب  شب بیداری داشت؟ بعد این محلول شب ها و بعد هربار شیر اذیت نداشت و خواب شبش خوب شد؟

اره عزیزم الان خداروشکر ساعت ۱۲ یا ۱ شب میخوابه. البته دخترم رفلاکس هم داره بعد از هر شیر باید ۵ الی ده دقیقه عمودی تو بغلم نگهش دارم اینم فک کنم بی تاثیر نباشه

توروخدا تا قبل از ی سالگی هیچ دارو گیاهی به بچه ندید وقتی رفلاکس گرفت و بعد از شیر استفراغ کرد تو سنای بالاتر به خودتون لعنت میفرستید قوی ترین سم ها از گیاهان بدست میاد که ما دوز مصرفیشو نمیدونیم. این بچه ها بزرگ میشن اسفنگتر مری شون شل میشه دعانه معده زخم میشه. واسه همینه ایرانیا بچه هاشون اکثرا رفلاکسین. من پزشک تو ایران نیست وقتی گقتم ایران به بچه این چیزارو میدن دهنش باز مونده بود التماس میکرد میگفت خواهش میکنم این کارو نکنی

روانشناسی کودک

فقط عرق نعنا حتماً باید جوشیده باشه ها. عرق نعنای مصرفی رو همینجوری ندید بچتون. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
توروخدا تا قبل از ی سالگی هیچ دارو گیاهی به بچه ندید وقتی رفلاکس گرفت و بعد از شیر استفراغ کرد تو سن ...

یعنی عرق نعنای رقیق شده هم ضرر داره؟ 😢

پس چیکار کنیم بچه از دل درد تا صبح به خودش میپیچه

دوستان این روشی بود که روی دخترمن اثر کرد اگر نی نیتون حساسیت و غیره داره استفاده نکنید به قول اون دوستمون شاید خدایی نکرده تاثیر بدی بذاره این فقط روشی بود که من استفاده کردم حالا استفاده کردن یا نکردنش بر عهده خودتون.

یعنی عرق نعنای رقیق شده هم ضرر داره؟ 😢 پس چیکار کنیم بچه از دل درد تا صبح به خودش میپیچه

عزیزم این کولیک کاملا طبیعیه و هیچ قطره ای کولیک و درمان نمیکنه نهایت تا یه ساعت بزور داروهای کولیک درمان کنن دوباره همونه. شما خودت نفاخ کن بخور ورزش کن و راه برو باد بدنت کم شه. بعد شیر بده. بعد از شیر ۱۰ دقیقه بچتو رو شونه نگه دار خیلی اروم پشتشو ماساژ بده. روغن کرچکم خوب نیست با روغن زیتون  وقتایی که شیر نخورده هنوز و نعده خایه شکم و کمر و پهلوهاشو ماساژ بده و گرم نگه دار. روده هاش تحریک میشه و بهتر عمل میکنه. در غیر این صورت تا آخر یه بچه رفلاکسی و بد غذا خواهی داشت که وزن گیریش بعد ی سالگی خوب نیست و میلی به غذا نداره چون معدش اذیت میکنه .کولیک چند ماهه تحمل کن 

روانشناسی کودک