2777
2789
عنوان

افت فشااااار خون

36 بازدید | 8 پست
سه روز پیش بعد از سه ساعت خوابیدن با زبون روزه فشارم روی 7 بود از اون روز به بعد فشارم هی میفته دست و پاهام سرد میشه دکترم چیزی نگفت میترسم برام اتفاقی بیفته چیکار کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه الان روزه نیستم ولی بازم فشارم پایینه

آخی، آب قند درست کن یه کم نمک بریز داخلشون بخور

یا یه کم نمک بریز زیر زبونت 

یا گاوزبون تنها دم کن با نبات فراوون شیرین کن بخور 

قند خونت پایینه چیزای شیرین بخور درست میشی، آب عسلم خوبه

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔                
یعنی الان من قندم پایینه یا فشارم؟

دیروز جاریم دقیقا همینجور شد زنگ زدیم 115 اومد گفت قندخون پایینه، آب قند با نمک بهش بدین قندش میره بالا فشارخونشم میره بالا 

همینایی که بهت گفتم بهش دادیم خورد خوب شد، پاهام بزار رو مبل یا بالاشت که بره بالا 

خودمم همیشه فشارم پایینه مث تو میشم این مشکل از قندخونه

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔                
دیروز جاریم دقیقا همینجور شد زنگ زدیم 115 اومد گفت قندخون پایینه، آب قند با نمک بهش بدین قندش میره ب ...

اهان مرسی ممنونم میدونی من میترسم برم کمااااین استرسم تووجودمه

اهان مرسی ممنونم میدونی من میترسم برم کمااااین استرسم تووجودمه

خدانکنه، استرس نداشته باش دنیا رو هرجور بگیری همونجور میگذره 

خودتو تقویت کن چیزی نمیشه