2777
2789

سلام مامانای گل

من چون خودم مادر حساسی هستم این پست رو گذاشتم

علامت تشنج در هر بچه ای با یکی دیگه فرق داره از نوزادی داریم تا برو بالا

ممکنه یه بچه خیره بشه و بدون پلک زدن و جواب دادن عمیقا انگار داره فکر میکنه

ممکنه یه بچه لرز کنه

ممکنه یه بچه تو خواب با جیغ و داد بلند بشه گاهی تشنج مخفی در خوابه

ممکنه یه بچه تیک داشته باشه (مدام بخشی از بدن یا صورتش حرکت غیرارادی داره)

و هزاران نوع دیگه تشنج

نگران نباشید

دکتر متخصص مغز و اعصاب کودکان اینو با علایم بالینی تشخیص میده و با نوار مغزی یا ام آر آی یا سی تی یا ... میتونند نظر قطعی بدند.

این قضیه توی مدرسه یا افزایش سن کودک با افت آموزشی و کاهش تمرکز و توجه و یادگیری خودشو نشون میده اگر متوجه علایم مخفی از قبل نشده باشید.

خود من دخترم دو سالشه و به خیره شدنش مشکوک شدم یه نوار مغزی گرفتیم و گفتند برای اطمینان یه ام آر آی هم بگیرید. تو این کرونا بازار چقدر برام سخت بود که اولا بخوام عیب رو بچم بزارم و یا بخوام بیخیال بشم. به هر حال خود منم تجربه زیادی ندارم و منتظر جواب ام آر آی هستم.

دختر من الان ۷ سالشه تقریبا ۷یا ۸ ماه پیش آذربایجان شرقی که زلزله میومد رختخوابهامونو داشتم مینداختم به دخترم گفتم مواظب باش ولی زیر لوستر خطرناکه زلزله میاد  بعد خوابیدیم شب احساس کردم  یکی منو از خواب بیدار کرد نمیدونم دخترم بود صدا کرد ا خودم بیدار شدم  دیدم دخترم تب کرده داره نگاه میکنه حرف هم نمی زنه من جیغ کشیدم شوهرم بیدار شد  بعد برو دخترم و حموم دستو صورتش و شست  بعد دخترم صدا کردم حرف زد بردیم زود دکتر  د کارم یه آمپول زد گفت هیچی نیست دو سه روز تو خواب بیقرار بود  بعد بردیم دعانویس دعا نوشت و خوب شد دخترم حالا به نظرتان اون حرکتش تشنج محسوب میشه

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من الان ۷ سالشه تقریبا ۷یا ۸ ماه پیش آذربایجان شرقی که زلزله میومد رختخوابهامونو داشتم مینداختم ...

والا من دکتر نیستم ولی اگر این شرح حال رو به دکتر بگید به نظرم میگند بله چون یکی از دلایل تشنج تب بالا یا ترس و اضطراب میتونه باشه. اگر تکرار شونده نیست فکر نمیکنم مشکل خاصی ایجاد کنه. چون درمان برای عدم تکرار نیازه.

والا من دکتر نیستم ولی اگر این شرح حال رو به دکتر بگید به نظرم میگند بله چون یکی از دلایل تشنج تب با ...

به نظر من شاید تشنج نباشه یه نوع ترس بود که حل شد رفت

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

راستی خانم هایی که اصفهان هستند

متخصص خوب مغز و اعصاب کودکان دکتر یقینی و دکتر جعفر نصیری خوبند. البته بقیه رو نمیشناسم ولی تعریف این دو دکتر رو شنیدم

و اینکه ام آر آی های اصفهان برای کودکان دوسال و کوچیکتر همشون انجام نمیدند 

یا روش بیهوش کردنشون فرق داره ، دارو بیهوشی نمیدن و باید آمپول بیهوشی بزنید زیر نظر متخصص بیهوشی ولی MRI سینا دارو بیهوشی میده و تزریق نمیکنه.

خیلی زنگ زدم اینطرف اونطرف فقط سینا گفت قبول میکنه و داروی بیهوشی هم استفاده میکنند. دارو رو دادم وقتی خوابش برد بردمش تو برای عکس برداری. راستی ملافه تمیز و یه پتوی کوچیک سبک و یک کیسه برای ریختن اینا توش از خانه ببرید، یادتون نره تو این کرونا بازار

چون موقع MRI سر و صدای وحشناکی داره دستگاه و کمی هم اون تو سرده بهتره یه چیزی روش بندازید بعد بره تو دستگاه

MRI سینا در اصفهان: 32241022

MRI کودکان در اصفهان ام آر آی کودکان در اصفهان مرکز تصویر برداری سینا: کنار بیمارستان سینا در شمس ...

سلام عزیزم شما بچه تون رو بررسی کردید؟تشنج بود؟

اگه خدا حاجتم بده دیگه غلط میکنم ناشکری کنم...به خدا🥺کاش هر کسی چشمش به امضام خورد واسه حاجتم دعا کنه