2777
2789

چه جوری جلوی همسرتون و دیگران پرستیژ خودتون رو حفظ می کنید؟ چه جوری برای خودتون ارزش قایل میشید؟  چه باید نباید های رفتاری و کرداری واسه خودتون دارید؟؟

اینجا نیستن ک 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تحصیلکرده تقریبا موفقشو هستم وشیکشو ولی پولدارشو هنوزنشدم قراره بشم بکارت میام؟

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

خودم هستم نه فیلم بازی میکنم نه خودم رو کوچیک میبینم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تحصیلکرده تقریبا موفقشو هستم وشیکشو ولی پولدارشو هنوزنشدم قراره بشم بکارت میام؟

چه جوری جلوی همسرتون و دیگران پرستیژ خودتون رو حفظ می کنید؟ چه جوری برای خودتون ارزش قایل میشید؟  چه باید نباید های رفتاری و کرداری واسه خودتون دارید؟؟

همش برمیگرده ب اعتماد بنفس واعتمادبتفس وشناخت ازخود وزیبایی ها وتوانایی هاخود اگ بتونید رواعتمادبنفستون کارکنید حله

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

عزیزم این مواردی که میگی الان در خوای نازن تا کلفت بیدارشون کنه تحصیلکرده و موفق هستیم اما پوادار نه و اصولا اینجا ثابت شده پارتی پول میاره و تحصیلات فقط وقت تلف کردن بوده

چه جوری جلوی همسرتون و دیگران پرستیژ خودتون رو حفظ می کنید؟ چه جوری برای خودتون ارزش قایل میشید؟ &nb ...

من ذاتای پرستیژی دارم ن جلو همسر ک البت مجردم نامزد داشتم .ولی توجمع هازمان دانشجویی توخوابگاهاخیلیابهم میگفتن ک باکلاس وفرهنگ رفتارمیکنم

البت الان ی مدت بخاطرمسائلی اعتمادبنفسموازدست دادم

ولی توصیه من بشمااینه ک زن باشید ولطیف ارزش براخوداون قائل بشیدبذاریدهمسرتون اون لطیف بودنتونو درک کنه برای خودتون بهترین هاروبخواییدخودب خود جلوهمسرتون ودیگران پرستیژتون بالامیره هرحرفی نزنید خندهای زیباکنید نمیگم بیصدامیگم قشنگ مرتب بخودتون برسیدمثل ی مهمون باخودتون رفتارکنید بهترین لباسهاتونوبپوشید.......

پرستیژ باید تو ذات ادم باشه ربطی به موفقو تحصیلکرده نداره اوناییم که همه جوره موفقن خودشونن نقش بازی نمیکنن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین من تحصیل کرده هستم اما رو بقیش تردید دارم شوهرم ندارم اما چیزی که پرستیژم رو حفظ میکنه اینه که خودمو یه دختر جدی در عین حال مهربون  اروم اما در عین حال شاد  نشون میدم و توی مسایل مختلف منطقی برخورد میکنم و سعی میکنم توی هر زمینه همیشه اطلاعاتم رو اپدیت کنم اینم بگم من رشته تحصیلیم‌ عمران هست و تو کلاسا شاید فقط من‌ دخترم و این شرایط باعث شده اعتماد به نفسم بالا بره 

آدم باید خودش باشه من به خاطر تحصیلاتم جوری رفتار نمیکنم که به شعور اطرافیانم بر بخوره در حد خودم رفتار میکنم هر چی که بلدم از آدم بودن نه کمتر نه بیشتر

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه چیز خیلی مهم اینه همیشه باید جوری رفتار کنی که کاملا از خودت راضی هستی مثلا فلانی بهت گفت لاغری یا چاقی تو باید حتما بگی من از هیکلم کاملا راضی هستممم هیچ وقت راجب این که زشت شدی یا خوشکل سوال نپرسی و همیشه حتی اگه با خودت حال نمیکنی وانمود کنی که کاملا از خودت راضی هستی