2777
2789
عنوان

ی مرد مشکوک اومد خونمون

2071 بازدید | 107 پست

با مامان و بابام رفته بودیم بیرون خرید مواد خوراکی بعد بابام گفت این کنار واستید من برم نون بگیرم

بابلم رفت و ی اقا هی ب منو مامانم‌نگا میکرد قیافش مشکوک بود

بعد اومد جلو گف شما سرپرست خانواده میشناسید خانم باشه گف مامانم  اره خواهر زادم. بعد گف قصد ازدواج گف ن بعد چیزی نگف . بعد بابام صدامون کرد ک ببینه اون اقا کیه ب اون بهونه گف چندتا بخرم

بعد اقاعه گف همسرتونه گفت اره. بعد ب من نگاه کرد گف دخترتونه گفتم دخترشونم. گف درس میخونی چن سالته و اینا راجبم سوال میکرد همش. مامان و بابای منم ساده جواب میدادن. بعد اخر شماره بابامو گرف برای اینک شاید فامیل بشیم

منم هی قیافه گرفتم گفتم قصد ندارم و فلان( عتشق کسیم)

بعد با هزار تا تعارف مارو رسوند خونه. بابامم تعترف کرد بیاد تو اونم با سر قبول کرد . خیلی زبون میریخت اینم بگم سنشون زیاده و منو واس بردارش میخاس و هی واس مامان و بابام زبون میریخت تا اینک دادشم اومد بعد یکم هول شد داداشم ۲۵ سالشه

بعد هی وسط حرفاش میگف درست میگم زهرا خانم؟ منم نگا میکردم اخم میکردم چیزی نمیگفتم

اخرم ب مامانم گفت باهاش حرف بزن ساید فامیل شدیم

خیلی مشکوک بود همش سوال نیپرسید از خودشم چیزی نمیگفت. نمازم خوند و رفت

فقط مامان بابات 

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد تو

باورم نمیشه 

چقدم گپ زدین 

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 
اقاهه رو خیابون دیدید بردید خونتون ؟؟🙄😳 چه راحت اطمینان میکنید

بابام خیلی مهربون سادس به همه اعتماد داره سر همین اعتمادشم بکی سند جعل کرد کلی خسارت دادیم

کرک هایم،پرهایم،پشمهایم😭😭

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی