من حدود هشت ساله ورزش میکنم به صورت روتین نه ورزش سنگین..همیشه هم تقریبا هر روز یه ساعت حلقه ژله ای میزنم دگه عادت کردم.دو سال پیش نا خواسته باردار شدم وسقط شد.الان چهار ماهه که تو اقدامم دوماه اول که فک میکردم سریع باردار میشم حلقه رو گذاشتم کنار ولی بعد دو ماه شروع کردم میترسیدم شکم بیارم.الان میخوام بدونم به نظرتون تو اقدام مشکلی نداره حلقه زدن؟؟؟نکنه باردار شم نفهمم بیافته به خاطر حلقه.البته از دکترم پرسیدم گفت تو اقدام مشکلی نداره.ولی میخوام تجربیات شما رو هم بدونم خیالم راحت شه.با توجه به اینکه من تکسوپلاسمو چشمی هم دارم که باعث خطر سقط همیشه هست.
راستش من تو اقدام بودم حلقه میزدم بعد یه مدت حس میکردم شکمم سفت شده حلقه میزنم درد میگیره نزدم یا خیلی کم میزدم تا درد میگرفت نمیزدم بعد فهمیدم حامله بودم نمیدونم اگر شک داری بارداری نزن شاید خطرناک باشه بچه من که سالمه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاا... به زودی مامان بشی و بچه تو صحیح و سالم بغل بگیری میترسم خدای نکرده باز تکرار بشه به ...
مرسی مهربونم همچنین، منم مثل تو بودم البته من ترس سقط دوباره ندارم من کی حامله میشم میترسم عادیه میدونی آدم روحیشو ازدست میده ولی آهنگ گوش کن شاد باش بزار یادت بره وخودتو تقویت کن بعدشم الان سقط یه چیز عادی شده خیلی زود باردارمیشی وبچت سالمه منفی نگرنباش
مرسی مهربونم همچنین، منم مثل تو بودم البته من ترس سقط دوباره ندارم من کی حامله میشم میترسم عادیه مید ...
انشاا... اما واقعا سردرگمم فقط از خدا میخوام بهم ارامش بده و زودتر بچه دار بشم صحیح و سالم اینو یادم بره انشاا... برای همه مون سال اینده این موقع بچه مون بغلمون باشه