2777
2789
عنوان

کدبانوها بیان لطفا

80 بازدید | 14 پست

سلام خانوما میخام افطاری دعوت کنم زرشک پلو با مرغ بپزم و مرغ اول سرخ کنم بعد با سس بپزم ولی همیشه اینطوری مرغم وامیره  شما چکارمیکنیین مرغتون خوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مرغ رو آب پز میکنیم با پیاز و سیر و هویج خورد شده و نمک و ادویه جات بعد از اینکه پخت سرخ میکنیم بعد سس روش میریزیم و مث ماکارانی دمش می کنیم طعمش هم عالیه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بزار روغن خوب داغ بشه کمی نمک و زردچوبه بریز توش و مرغ هاتو سرخ کن بعد که انداختی تو سس درشو کامل نبند. و حدود نیم ساعت بیشتر نپز با سس.

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

تو هیئت ها که مقدار زیاد درست میکنن اول مرغو میریزی تو  آبجوش و زردچوبه ..چن تا قل ‌ بزنه اشغالای مرغ خارج بشه بعد ابکش کنی با پیاز تفت بدی و رب و ادویه و هویج بریزی با اب بپزه..هویجم درسته بندازی زودتر میپزه

خدا یعنی آرامش
ما مرغ رو آب پز میکنیم با پیاز و سیر و هویج خورد شده و نمک و ادویه جات بعد از اینکه پخت سرخ میکنیم ب ...

ینی بعد ابپز کردن سرخ میکنی وا نمیره من یه بار اینکارو کردم چسبید به تابه م کلا همه غذاهام خوبه ولی مرغم به دلم نمیشینه

شما مرغ چ جوری سرخ میکنی کامل بهم توضیح میدین

من مرغارو روشون با دست زردچوبه نمک میمالم بعد میزارم تو روغن سرخ شه بعد پیاز داغ درست می کنم ادویه میزنم ربم تفت میدم تیکه های زیری سینه هارو میچینم روی سینه ها رونارو میچینم فلفل دلمم می ریزم میزارم بپزه برا خودش تا یکی دو ساعت بعضی وقتام ۳ ساعت گذاشتم وا رفته ولی اونجوری خودمون دوست داریم میخوای وا نره تا یکو نیم ساعت بزار ابنکه میگن بزارید تو آب جوش قل بزنه کفاشو بگیریدم کار اضافه ایه هورمون اینجوری خارج نمیشه 

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

ینی بعد ابپز کردن سرخ میکنی وا نمیره من یه بار اینکارو کردم چسبید به تابه م کلا همه غذاهام خوبه ولی ...

نه وا نمیره اگه تابه ات نسوز هست که هیچی اگر نیست روغنت رو خوب داغ کن بعد سرخ کن توی روغن سرد میچسبه گلم

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
در ظرفم رو موقع سرخ کردن ببندم بهتره یا باز باشه

موقع سرخ کردن اصلا در نزار. موقعی که مرغ رو انداختی تو سس تا جا بیفته هم درشو کامل نبند

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
من مرغارو روشون با دست زردچوبه نمک میمالم بعد میزارم تو روغن سرخ شه بعد پیاز داغ درست می کنم ادویه م ...

مرسی عزیزم خیلی میترسم جلو فامیل غذام بد شه اخه فامیل شوهرم هم هست قیمه وقرمه واینام خوبه ولی جلو اونا نمیشه گذاشت 

مرسی عزیزم خیلی میترسم جلو فامیل غذام بد شه اخه فامیل شوهرم هم هست قیمه وقرمه واینام خوبه ولی جلو او ...

نگران نباش اینجوری وا نمیره باز اگه کلا رون خورید بزار یه ساعت بپزه ولی با یه ساعت سینه ها سفت می مونن برا همین گفتم یکونیم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند