2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کترل البته لایه بردار باید زیرنظر پزشک باشه 

اره

دکتر واسه من نوشت نداشت دروخونه اکنومیس رو جایگزینش کرد ولی کترل بهتره فک کنم اما از اکومیس هم راضیم

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
قیمتش چنده جسارتا من موندم تا ۴۰سالکی قرار جوش بزنم یعنی

دقیق نمیدونم ولی خیلی ارزونه

کجاهای صورتت جوش میزنی؟

دقیق نمیدونم ولی خیلی ارزونه کجاهای صورتت جوش میزنی؟

عزیزم تقریبا یه سه ماهی میشه از وقتی این کرونا اومد قبلش یه سه سالی بود اصلا جوش نمی زدم اما آلان چونه روی پیشونی

کترل البته لایه بردار باید زیرنظر پزشک باشه 

وای من این پمادو تازه خریدم کلا ی شب زدم پوسته ریزی شدید داره نتونستم بزنم گذاشتمش کنار

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
من دارم اکنومیس استفاده میکنم هم برا اکنه و جای اکنه خوبه لایه بردارم هست پوستم خیلی روشن شده

پوسته ریزی داره؟چجوری مصرفش میکنی

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
عزیزم تقریبا یه سه ماهی میشه از وقتی این کرونا اومد قبلش یه سه سالی بود اصلا جوش نمی زدم اما آلان چو ...

اگر چونه و دور چونه باشه باید ازمایش هورمونی بدی