سلام سلام.دوستای عزیزم ازتون کمک میخوام.راستش من 20 سالمه و شهریور پسرم به دنیا میاد.وقتی بیست سالم شروع شد دانشگاه رفتم و اواخر ترم اول یعنی همزمان با امتحاناتم حامله شدم.دکتر گفت چندماه باید استراحت مطلق باشی به خاطر لکه بینی😞این شد که مجبور شدم به خاطر بچه اول امتحانات دانشگاهو ول کنم و انصراف بدم.حالا نزدیک زایمانمه و تصمیم دارم دوباره از مهر شروع کنم.یعنی 21 سالگی😪سه سال از وقت دانشگاهم گذشته و میترسم اگه همینجوری عقب بیوفته کلا نتونم به ارزوم یعنی وکالت برسم.فکرشو کنین اگه بخوام برم دانشگاه بچم تازه دوماهشه تقریبا.شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟میرفتین دانشگاه یا یکسال دیگه بخاطر بچه صبر میکردین؟؟
خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکسال دیگه بخاطر بچم صبرمیکردم تاازابو گل دراومد یکم بزرگ شد میرفتم درسمومیخوندم تودوماهگی نمیتونی هم ب بچه برسی هم دانشگاه بچه خیلی مراقبت میخاد عزیزم مطمعن باش اونموقع اصلا وقت دانشگاهونمیکنی