2777
2789
عنوان

بچه یا دانشگاه؟😭

169 بازدید | 19 پست

سلام سلام.دوستای عزیزم ازتون کمک میخوام.راستش من 20 سالمه و شهریور پسرم به دنیا میاد.وقتی بیست سالم شروع شد دانشگاه رفتم و اواخر ترم اول یعنی همزمان با امتحاناتم حامله شدم.دکتر گفت چندماه باید استراحت مطلق باشی به خاطر لکه بینی😞این شد که مجبور شدم به خاطر بچه اول امتحانات دانشگاهو ول کنم و انصراف بدم.حالا نزدیک زایمانمه و تصمیم دارم دوباره از مهر شروع کنم.یعنی 21 سالگی😪سه سال از وقت دانشگاهم گذشته و میترسم اگه همینجوری عقب بیوفته کلا نتونم به ارزوم یعنی وکالت برسم.فکرشو کنین اگه بخوام برم دانشگاه بچم تازه دوماهشه تقریبا.شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟میرفتین دانشگاه یا یکسال دیگه بخاطر بچه صبر میکردین؟؟

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

1سال صبر میکردم

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال دیگه بخاطر بچم صبرمیکردم تاازابو گل دراومد یکم بزرگ شد میرفتم درسمومیخوندم تودوماهگی نمیتونی هم ب بچه برسی هم دانشگاه بچه خیلی مراقبت میخاد عزیزم مطمعن باش اونموقع اصلا وقت دانشگاهونمیکنی

یکسال دیگه بخاطر بچم صبرمیکردم تاازابو گل دراومد یکم بزرگ شد میرفتم درسمومیخوندم تودوماهگی نمیتونی ه ...

مرسی عزیزم❤

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

اتفاقا من ۱۸ عروسی کردم اومدم خونه خودم همزمان ترم ۱ حقوق خوندم ۲۰ حامله شدم و باز چند ترم با بچه خوندم ...

خیلی سخته مگر اینکه مامانت پیشت باشه ....

من تو یه شهر دیگه هست تنها دور از خانواده

💖💖خدایا شکر💖