2777
2789
عنوان

مستاجرای پرند

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 42 پست
خودشون خیلی راضی اند چندبارم ما رفتیم ساکتو خوب بود ولی خیلی دوره و واقعانم دورش بیابونه ولی داخل شه ...

از آزادی تا اونجا چن ساعت راهه؟ 

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگین چند؟ و اینکه محیط پرند چه جوریه؟من اصلا پرند نرفتم ولی از خیلیا شنیدم زیاد جالب نیست میگن ...

نه خوبه اصنم اینجوری که میگی نیست خیلی دنجه من خوشم اومد .ما نود تومن رهن کردیم

یهو دیدی خوردمت😏
اتفاقا منم امروز تو شیپور و دیوار دنبال خونه میگشتم قیمتاشونو نذاشتن قبلا میذاشتنا زیاد گرون نیستن ب ...

اتفاقا منم عکساشو تو دیوار دیدم اکثر خونه ها شیکن، ولی چون میگن تو بیابونه دودلم، البته واسه خودم زیاد مهم نیست فقط چون فامیلامون شمالن بعضی اوقات میان تهران و میان خونه ما، میترسم بیان مسخره کنن که رفتن تو بیابون خونه اجاره کردن

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
نه خوبه اصنم اینجوری که میگی نیست خیلی دنجه من خوشم اومد .ما نود تومن رهن کردیم

رهن خیلی خوبه، ما چون میخوایم ماشینمونو عوض کنیم صفر بخریم نمیتونیم رهن کنیم فعلا یکسال موقتی میخوایم اجاره کم و رهن کم بدیم تا بعد

پرند گفتن قیمتاش خوبه، خونه هاشم تو دیوار دیدم اکثرا شیک بودن، ولی بخاطر محیطش دو دل شدم و ترسیدم

نه بابا چه مسخره ای خونه هاش واقعا تمیز و قشنگن من جات بودم میرفتم

حالا باید ی سر برم ببینم چه جوریه

رهن خیلی خوبه، ما چون میخوایم ماشینمونو عوض کنیم صفر بخریم نمیتونیم رهن کنیم فعلا یکسال موقتی میخوای ...

ما ماشین نداریم.خونه هاش اکثرا نوسازن محیطشو من خوشم اومد من پنج سال ستارخان بودم‌سه سال کرج ولی الان پرندو دوس دارم اروم و دنج و قشنگه به نظرم

یهو دیدی خوردمت😏
ما ماشین نداریم.خونه هاش اکثرا نوسازن محیطشو من خوشم اومد من پنج سال ستارخان بودم‌سه سال کرج ولی الا ...

پ چرا ازش اینقد بد میگن

تا تهران چقد راهه؟ الان ما شهریار تو یکی از ‌‌شهرکاش هستیم تا تهران 45تا1ساعت راهه

پ چرا ازش اینقد بد میگن تا تهران چقد راهه؟ الان ما شهریار تو یکی از ‌‌شهرکاش هستیم تا تهران 45 ...

رک بگم از شهریار خیلی بهتره شهریار پر از ادمای ناجوره و پر از افغانستانی های کارگر ادم جرات نداره بیرون بره چقدرم شلوغه یجوریه ولی پرند دلبازه نمیدونم منم قبلا دوسش نداشتم چون یکی دو روز میومدم خونه مامانم شناخت نداشتم دلم میگرفت بعد که اومدم خونه هاشو دیدم و به چشم خریدار نگاش کردم دروغ چرا راضیم خلوته آرومه نوسازه جمع و جور و کوچیکه اب وهای پاک داره فقط میوه اینا گرونه نسبت به تهران.اینطور که هر سال کلی ادم میاد اینجا فک کنم خیلی زود مثل تهران شلوغ و الوده شه😒 ما با ماشین خودمون میرفتیم چهل دقیقه ای تهران بودیم الانم اسنپ میگیریم چهل دقیقه چهل و پنج دقیقه تهرانیم بستگی به سرعت داره با داداشم بریم که نیم ساعت😀

یهو دیدی خوردمت😏
رک بگم از شهریار خیلی بهتره شهریار پر از ادمای ناجوره و پر از افغانستانی های کارگر ادم جرات نداره بی ...

ما تو شهرک وائین شهریار هستیم اینجا  خیلی خلوته مثل خوده شهریار و بعضی از شهرکاش نیست، مردمشم خیلی بافرهنگ هستن